Внаслідок ДТП 34-річна пасажирка мікроавтобусу із черепно-мозковою травмою потрапила до лікарні (фото)

18.09.2017

15Потерпілу госпіталізували із  закритою черепно-мозковою травмою, струсом мозку, множинними ранами живота, тулуба, нижніх та верхніх кінцівок.

17 вересня, близько 22:30, до Сокирянського відділення поліції  надійшло телефонне повідомлення від чергового лікаря Ценральної районної лікарні про травмування осіб, внаслідок дорожньо-транспортної пригоди. Про це повідомили у Сокирянському відділенні поліції.

Виїздом слідчо-оперативної групи Відділення поліції на місце події  встановлено, що житель села Коболчин, 1980 року народження, керуючи автомобілем марки “Мерседес Віто”, не вибрав безпечної швидкості, внаслідок чого не впорався з керуванням і допустив зіткнення з електроопорою.

Внаслідок ДТП, водій мікроавтобуса не постраждав, а от пасажирку  вищевказаного транспортного засобу, коболчинку 1983 року народження,  із  закритою черепно-мозковою травмою, струсом мозку, множинними ранами живота, тулуба, нижніх та верхніх кінцівок було госпіталізовано до Сокирянської ЦРЛ. – повідомляє nordbess-news.cv.ua

14 13

18 16

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини