Каспрук шукає “відмазки”, чому вулицю Богдана Хмельницького не встигнуть здати до Дня міста

14.09.2016

Каспрук бруківкаПовільні темпи виконання робіт на вулиці Богдана Хмельницького остаточно доводять, що скоріш за все у першій половині жовтня здати її в експлуатацію не вдасться.

Тож, аби приховати свою безгосподарність, у Ратуші вигадали хитрий план. Святкування Дня міста якось несподівано перенесли з 8-9 жовтня на 1-2 жовтня. Здавалося би, тиждень різниці. Та це стане чудовою «відмазкою» для Олексія Павловича чому вулицю все ж не встигли зробити вчасно. Тож готуючи громадськість до чергового провалу в термінах здачі вулиці, мер міста вже заговорив, що не важливо коли її здати, головне якість. Хоча насправді й до якості виконання робіт у мешканців вулиці нарікань чимало.

Але найкрутішу «відмазку» Каспрук озвучив на брифінгу у понеділок. Виявляється у всіх нинішніх бідах винні не хто-небудь, а ціла «Укрзалізниця». Бо якщо вірити нашому меру, то вся проблема полягає у тому, що, виявляється, не вистачає вантажних вагонів для підвезення до Чернівців будівельних матеріалів. Усі вагони, мовляв, зайняті вугіллям, чи все ж «контрабандним» лісом, який їде на Румунію? Тож можливо просто попросити вагони на потреби вулиці Богдана Хмельницького у однопартійців по «Народному фронту», які цим опікуються – Бурбака, Салагора, Фищука? Власне Олексій Павлович і зазначив, що вагони зараз дістають по блату.

Нагадаємо що Каспрук та його підлеглі лише за цей рік вже тричі переносили дату відкриття вулиці Хмельницького. Спершу озвучували другий квартал, потім – середину року, і останньою обіцянкою став День міста і схоже він також залишиться лише черговою порожньою обіцянкою мера.

І це вже стало приводом для численних жартів. Принаймні, зважаючи на повільні темпи ремонтних робіт і щоб Каспрук не давав чергових обіцянок,  чернівчани просто пропонують перенести День міста. Як мінімум, на… листопад… 2017 року.

Коментарі
  • от тварюки, тепер їм вагонів не вистачає, а може проблема в тому, що немає прямого авіасполучення з Богдана Хмельницького і щоб закінчити там ремонт спочатку потрібно злітну смугу там побудувати???!!!!

  • мешканці вже на пределі, якщо цього разу знов обмануть, цього мера разом з підрядниками змусемо жити у наметах на нашій вулиці, поки не зроблять все як треба і перевіряти будемо як той ревизор у білих рукавичках

  • яке ж вони пихате сиділо у тій телестудії ревізора і розповідало, що воно невинувато

  • молодець Льоша, ти майже навчився брехати як ВЄлікій політик, ще трошкі попрацюй над собою і будеш мені чумадан з ярдом носити

  • Пропоную свєткувати день міста Чернівців у день закінчення ремонту вулиці Хмельницького

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини