Міська рада виділила відомому спортивному журналісту Георгію Мазурашу земельну ділянку для зведення будинку

03.09.2016

мазурашу

Рішення було прийняте на вчорашній сесії Чернівецької міської ради. Спортивний журналіст отримав земельну ділянку на вулиці Жасмінній.

Щоправда і Департамент містобудівного комплексу і особисто мер Олексій Каспрук чомусь були проти, щоб надати Мазурашу землю саме на цій вулиці.

З першою спроби пропозиція не набрала необхідної кількості голосів. Та після невеличкої перерви 22 свідомих депутати натисли кнопку «за» і рішеня було прийняте.

Нагадаємо, що у травні цього року чкерез трагічний збіг обставин у напівпідвальному приміщенні, де проживав Георгій Мазурашу разом з вагітною дружиною та двома дітьми, сталася пожежа. Через що родина спортивного журналіста залишилися без даху над головою.

На сайті міської ради одразу ж з’явилася електронна петиція з проханням надати родині Мазурашу належні житлові умови, яка досить швидко набрала необхідну кількість небайдужих чернівчан.

Коментарі
  • то цей дурачок бонбонний спортивний журналіст? однако))))))))))))

    а багатодітні сімї в черзі роками стоят і їх нафуй посилає міська рада! ГАНЬБА!

  • 22 свідомих депутати натисли кнопку «за»

    ІМЯ ВСІХ СВІДОМИХ ТУТ ВИСТАВТЕ ЩОБ ЧЕРНІВЧАНИ ЗНАЛИ КОЖНОГО ХТО ЇХ ЗЕМЛЮ ДЕРЕБАНЕ І РОЗДАЄ ВСЯКИМ ХОЛУЯМ!

  • Мазурашу жив у підвалі з дружиною та дітьми. Підвал (хата) згоріла. Все зробили по людськи, дали ділянку людині.

    • дали ділянку людині???? а тнші виходить що не люди?????????????!!!!!!!!!!!!!! позорники!!!!!!! хто ви такі щоб роздавати землю черніван кому попадя без черг?????????????????

  • Холуям, які хаять Мазурашу- не путайте бонбонних холуїв влади із професійними журналістами. Гріша аж ніяк не не те, що перше чмо !!! назвало

    • мазурашу такий саме бонбонне чмо як засрайский кобевко і решта бидла лжешлюх. так шо не надо тут пі пі пі . депутати обікрали чернівчан вкравши земельну ділянку яку мож було продати на аукціоні, а вони дали її якомусь уроду бонбонному. а діти з батьками десятки років в чергах стоят. шо це за …уйня?

  • Аноним, не гони на Гришу, он таки хороший человек. Ты лучше гони на ущербних. Ти видел Миколку Щербину,ну того который таки похож на сперматозоид? Вот ты мне скажи, глядя на его бабу Ежку – это как надо любить деньги,чтобы спать с такой красавицей ? Моя Сарочка говорит шо таки только за большие деньги…

    • сто пудово вона уродіна але бабки не смердят . смердит тіко загаджений парк Шевченка який її папік перетворив на помойну яму вже купу років! при чому сидит там при ригах яким лизав всі геніталії ))))))))

  • Дякую за приємну новину. Насправді це поки що маленький крочок на шляху до можливої позитивної розв’язки з цими проблемами, які виникли внаслідок пожежі.
    Не знаю, чому “коментатори” вище так негарно висловлюються. І згадують некоректно і інших людей. Я зате, щоби всім допомогли, хто потребує і заслуговує.
    Шановні, прохання не фантазувати, я не займаюсь тими “бомбонними справами”, у мене інші життєві принципи. Маю свою позицію, яка може збігатися з чиєюсь, відрізнятися. Але це моя позиція. І за гроші на замовлення я не пишу ні на сайтах, ні в соціальних мережах. Не засуджую тих, які пишуть “за бомбони”, це х справа.
    Живу спортом. На хвилиночку, збори кращих спортсменів і тренерів області свого часу таємним голосуванням рекомендувала мене на посаду керівника обласного спорту. Пропрацював на тій посаді 3,5 р., і не соромно за жоден день роботи і за жодну дію. Звільнився за власним бажанням через непорозуміння з тоді міністром, а нині депутатом від Опозиційного блоку Юрієм Павленком. Як жив у сирому підвалі з дружиною і двома дітьми до вступу на ту посаду, так і жив після звільнення. Як не мав машини, так і не маю. Як жив десь на рівні виживання, так і живу (не горжусь таким, треба заробляти краще, але констатую, що є).
    Нашу цю квартиру напівпідвальну декілька разів затоплювало. Петицій же не було. Хоча не побажаю й цього нікому з вас, коментатори-критики, пережити! А після пожежі Сашко Білоус зареєстрував ту петицію, яку я просив взагалі зняти.
    Повторюю, не бажаю нікому опинитися в ситуації, коли згорає житло… Навіть тим, які дуже некоректно пишуть тут проти мене… Хай Бог буде всім суддя. Я бажаю вам лише найкращого!
    Поки що ми з двома дітьми і вагітною дружиною ночуємо у знайомих на Роші. Вдень малі крутяться у дворі, де жили до цього. Від цього рішення і до можливого переселення в побудоване житло – немалий шлях, який ще треба пройти. Сподіваюсь, Бог допоможе, бо не дуже легко в такому побуті і з цими проблемами, які маємо після пожежі.
    Не поспішайте накидуватися з негативом, не приписуйте ваші припущення… Бо ж ніхто не застрахований від різних проблем…
    Вертатися сюди не буду. Якщо хтось має якісь запитання, пишіть на Facebook особисті повідомлення. Якщо комусь чимось можу допомогти (добрим словом, консультацією якоюсь в спорті і т.п.) – так само можете звертатися, чим зможу допоможу.
    Удачі і всіх благ!

    • ПРО БОГА ЗГАДАВ?!!! А ЯК ТИ ВИСТАВЛЯЄШ ВСЯКУ БРЕХНЮ НА ЛЮДЕЙ ТИ БОГА НЕ ЗГАДУЄШ? НЕ ЩЕМИТ? НЕ ПОМОЖЕ ТОБІ БОГ БО НЕМА БОГА ТАМ ДЕ НЕПРАВДА! І ПРАВИЛЬНО ТУТ ПИШУТ

  • Гриша, дай Бог тебе сил и здоровья выкарабкаться из беды. Никто тебе зла не желает, это люди по глупости пишут. Вот моя Сарочка говорит шо ты таки много для спорта сделал и человек ты хороший. А Сарочке я таки верю больше чем себе, Сарочка всегда права.
    Сарочка говорит шо ты никогда не писал про других людей плохого, не то что сперматозоид, но тот таки дурак по жизни да ещё не воспитанный. Сарочка говорит шо это гены. Сарочка в людях таки разбирается – поваром в столовой работала.

  • гріня ти редкосноє уйобіще! ти забрал землю у семей которие много лет ждут в очереді, помні ето!!!! і пусть твоі деті помят ето!!!! ти бил циганом лживим на цепі і останішся ім! і только ето есть ФАКТИ сіві)))))))) урод!

  • Не знаю, чому “коментатори” вище так негарно висловлюються. І згадують некоректно і інших людей. Я зате, щоби всім допомогли, хто потребує і заслуговує.
    Шановні, прохання не фантазувати, я не займаюсь тими “бомбонними справами”, у мене інші життєві принципи. Маю свою позицію, яка може збігатися з чиєюсь, відрізнятися. Але це моя позиція. І за гроші на замовлення я не пишу ні на сайтах, ні в соціальних мережах. Не засуджую тих, які пишуть “за бомбони”, це х справа.

    ТИ БОНБОННА ЛЖЕШЛЮХА І ЦЕ Є ФАКТ!

    А ТВОЇ ІНТЕРНЕТ СТОРІНКИ ТО ПОМОЙНА ЯМА, ЯК І ТИ САМ! ЛАЙНО ЯКЕ ОБІКРАЛО ДІТЕЙ І ЇХ СІМЇ ЩО СТОЯТЬ В ЧЕРЗІ! НЕ БУДЕ ТОБІ ТАМ ЖИТТЯ АНІ ЩАСТІ НІ ЗДОРОВЯ! ТАК ЯК ЛЮДЯМ ЯКИХ ТИ ЗА БОНБОНИ ОБІЙШОВ! БУДЕ ТОБІ І ТВОЇЙ СІМЇ ЦИГАНСКА КЕБІТКА !!!!! НЕ ТІШСЯ БРЕХЛИВА БОНБОННА СЦУКО І НЕРАДІЙ!!!!!

    • Мені здається , що в того хто поливає брудом є довідка з відповідного медзакладу, і гріх на нього ображатися!)))

      • коли здається то перехрестися , кажут після того менше здається все в рожевому світлі. а ще кажут що здається тим хто на мусоргского в палаті засідає))))))

      • відкрито сказано було, але то що на букву “г” цю велику новину навіть в себе на помийних ямах не виставив як воно обікрало чернівчан що в чергах роки стоят з дітьми а є такі що більше дітей мают ніж цей кусок лайна! а ти тварино якщо гавкаєш то не думай що люди також гавкают . ПНХ разом з циганолизом “г”!!!! тварі!

    • Чесно кажучи, в шоці від того негативу, який виплеснули тут на Грішу окремі “дописувачі”.Я знаю його понад 20-ть років. Бачила його поведінку в різних життєвих ситуаціях, знаю всі “плюси” і “мінуси” його характеру, багато в чому з ним не згодна, АЛЕ з впевненістю можу сказати, що ніхто не може мати обгрунтованих підстав ображати його такими словами, лити на нього стільки бруду. Грішу завжди, з поміж інших, вирізняла його Принциповість, його працелюбність і відданість справі , якою займається. Кожен, хто його знає особисто, зможе підтвердити, що стільки, скільки Гріша зробив для спорту в нашому місті і області, не зробив ніхто!!! Він, як ніхто інший, заслуговує не тільки на ту земельну ділянку, котру йому виділили, а й на всебічну підтримку місцевої влади в спорудженні на цій ділянці житла. Звідки стільки ненависті? За що? Ви ж нічого, впевнена, не знаєте про його життя.Мені шкода вас, бо тільки убогі душею люди можуть носити в собі стільки злості. Схаменіться, бо і у вас, мабуть, є діти. Подумайте про них, коли розкидаєтесь прокльонами, бо саме на їхні голови ці прокльони впадуть.

      • яка ти справедливість??!!!!! бонбонне курвисько та ви людей на помойних ямах обгаджували і обріхували і продовжуєте за бонбони лити на людей бруд! ви бонбонні клоуни навіть не знаєте що таке справедливість! уроди брехливі! ЗА ЩО ЗЕМЛЮ ЙОМУ ДАЛИ ЗАДУРНО? клоуни!

  • Да ви всі ті хто обзивають Грішу.Паршиві уроди.Неблогодарні сволочи.В нього будинок згорів вагітна жінка.А ви паршиві уроді його обзиваєте.Да вас треба в тюрму за таку неблогодарність посадити!Він своїх 15років віддав на цю роботу.А ви так до нього відноситесь!?А якби у вас була біда така.І вам виділилі землю би.То як вам приємно було би якби вам таке писали!?Да ви взагалі нічого не розумієте!Вам лиж бі гроші!І будинки,ділянки!А то що людині яка присвятила 15років свого життя цій роботі і всім помагав.І йому виділили ділянку на будинок.А вас жаба давить да?Ви взагалі ненормальні!Самі ви “ЛЖЕШЛЮХА,ЧМО,СЦУКА”Горіть в аду за таке!!!

    • клоуни бонбонні ідіт строчіт лайно на людей дальше може на хатинку ше настроку урод)))))))))

  • Назви свое прізвище писака, докажи що ти саме такий справедливий як тут малюєшь. Таких людей як Гриша берегти треба. А ти напиши за себе,сміливіше.

    • ти бздливе чмо шось тут дуже скачеш. напевно і ти хочеш земельки на дурняк врвати. а не пішлли би ви на№№№й!!!!!!!! відсоси спершу прізвише . пішов нафуй чмо недоношене! злодійня одна і корупціонери!!!!!! рішалови драні циганчуківскі! ВИ МРАЗІ ЛЮДЕЙ З ДІТЬМИ ЯКІ РОКИ!!!!! В ЧЕРЗІ КИНУЛИ!!!!!!! ТВАРІ !!!!!!

  • Ось тих чорноротих “борців за правду” не видко коли чиновники-мери-депутати крадуть мільйони. Не видко такого на мітингу, чи на якомусь публічному виступі, пікеті. Не називає свого позорного імені цей “ананім”. Чи він войував на Сході за державу?
    Григорій, не звертай уваги! Якщо у тебе є вороги, то значить ти робиш вірно свою справу.

    • а Мазурашу воював на сході за Україну, чі тілко українську землю отримав за ніц?

    • чиновники-мери-депутати крадуть мільйони. ,,, а всякі гріні крадут землю на мільйони! нема різниці цьому бидлу

  • тоесть тебе интересно был ли он аноним-коментатор на востоке -воева ли? тоесть “воевал” ли там где марадёрство насилие убиство и грабежи для обогащения?

    для вышиватных-ватников “воевать” это прострать и сдать Крым ,Восток а также марадёрить насиловать и грабить дома мирных жителей для обогащения.

    роззуйте глаза уроды вышиватные! вы от рашиской вати ничем, совсем ничем не отличаетесь.

    а землю действительно надо было отдать детям очередникам, а не решать через своих депутатов которым зад лижет тот кто получил землю внеочереди.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини