Прокуратура знайшла докази вини «мажора», які не змогла знайти поліція

18.05.2016

av_2Поки Чернівецька поліція продовжує «відмазувати» молодика, який 15 травня на вулиці Героїв Майдану на смерть збив працівника «Альтфатеру», до справи долучилася обласна прокуратура, яка судячи з усього, робить усе можливе, аби вона не розвалилася на самому початку, а підозрюваний не встиг втекти.

Поліцейські розводили руками, пару днів поспіль не могли взяти відбитки пальців, провести необхідні експертизи та прикривалися презумпцією невинуватості. А тим часом в прокуратурі зібрали усі необхідні докази, в тому числі і записи камер спостереження. Оголосили підозру та скерували до суду клопотання про обрання підозрюваному міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

«У ході досудового розслідування кримінального провадження прокурор – процесуальний керівник у даному провадженні особисто провів невідкладні слідчі дії і виявив справні засоби автоматичного відеоспостереження, на яких зафіксовані факт та місце вчинення ДТП, транспортний засіб, що допустив зіткнення з потерпілим, та очевидців даної пригоди, – повідомляє прес-служба прокуратури Чернівецької області.

«Вказані відеодокази приєднані до матеріалів кримінального провадження.

Крім цього, прокурор органу досудового розслідування надав обов’язкові до виконання письмові вказівки щодо допиту очевидців (свідків) дорожньо-транспортної пригоди, огляду і аналізу інформації з камер відеоспостереження.

Внаслідок додатково зібраних прокуратурою області доказів та їх аналізу в кримінальному провадженні, водію повідомлено про підозру за  ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правили безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого) та скеровано клопотання до суду про обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Прокурор Чернівецької області Микола Якимчук взяв під особистий контроль стан досудового розслідування у кримінальному провадженні за фактом дорожньо-транспортної пригоди, що трапилась 15.05.2016 по вулиці Героїв Майдану в Чернівцях, внаслідок якої загинув працівник фірми «Альтфатер-Чернівці», – йдеться у повідомлення відомства.

 

Коментарі
  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини