Бурбак розкритикував кадрову політику Каспрука та запідозрив його у співпраці з «Рідним містом»

10.03.2016

Бурбак 12Нещодавно на сайті Чернівецької міської ради з’явився проект рішення про спрямування залишків коштів міського бюджету з минулого року. А згодом на прес-конференції мер Чернівців Олексій Каспрук більш детально розповів куди саме підуть ці гроші. Нагадаємо, що минулого року міська влада не змогла використати понад 190 мільйонів гривень.

Проект, запропонований мером, мав пройти комісії, громадські обговорення і лише після цього затверджуватись на сесії депутатами. Та несподівано голова фракції «Народний фронт» у Верховній раді Максим Бурбак, звинуватив Олексія Каспрука в тому, що він лобіює інтереси… «Рідного міста».

«Якщо проаналізувати пропонований проект розподілу, а йдеться, нагадаю, про понад 190 мільйонів вільного залишку кошів міського бюджету, який утворився станом на 1 січня 2016 року, всі капітальні видатки передбачено переважно для округів депутатів від «Рідного міста», – зазначив у коментарі виданню «Букньюс» Максим Бурбак.

Звичайно, що незнання деталей нардепом можна було б списати на важкі наслідки святкових днів, але набравши обертів Максима Юрійовича понесло і з язика стали злітати геть неадекватні речі.

Бурбак_СалогорПричому подальші слова змусили задуматись не тільки над відсутністю елементарної логіки у висловах Бурбака, а й над тим чи бува не пригостили його чимось контрабандним на митниці. Адже нагадаємо, що нещодавно громадські організації звернулись до правоохоронців та Президента України звинувачуючи Максима Бурбака у кришуванні контрабанди наркотиків через митницю однопартійця Салагора.

Після того як він заявив, що всі капітальні видатки передбачені переважно для округів депутатів від «Рідного міста», через пару абзаців Бурбак шокує громадськість, що має інформацію про підготовку блокування розподілу коштів з боку «Рідного міста».

«Натомість мені кажуть, що команда Василя Продана у міській раді готується блокувати процес розподілу коштів, який пропонує мер», – заявив депутат у тому ж коментарі інтернет-виданню.

Отже зі слів нардепа виходить, що «Рідне місто» буде блокувати виділення коштів для своїх округів? Хтось взагалі щось зрозумів?

Загалом слід відзначити, що покриваючи непрофесійну роботу кишенькових губернатора та мера, Максима Бурбака останнім часом стало дійсно заносити на поворотах. Адже провалів в їх роботі все більше, тож і відмовки та винних потрібно шукати тепер ледь не щодня. Остання його прес-конференція у Чернівцях пройшла дещо в істеричних тонах, а після цих заяв взагалі беруть сумніви, щодо стану здоров’я нардепа. Адже на цьому словесний фонтан нісенітниць «фронтовика» не припинився. Він звинуватив опонентів у тому, що Каспрук чомусь не зміг за два роки роботи створити свою команду.

«На виконавчих посадах  у міській раді залишилися  люди з колишньої команди Михайлішина-Продана.  І вони бойкотують будь-які ініціативи Чернівецького міського голови.  Але це вже проблема  кадрової політики самого Олексія Павловича», – заявив Максим Бурбак.

Цікаво кого він мав на увазі заявляючи про людей Михайлішина-Продана? Марію Порчук? Професіонала з Калинки Святошнюка чи Штогринця з водоканалу? Можливо Ірина Карімова є подвійним агентом? Чи Кушнірик, Леонтій та Паскар, який перебуває у АТО, згадали своє регіональне минуле і вирішили зрадити Олексія Павловича, який так їх відстоює й нині?

Далі «фронтовик» взагалі перейшов на особисті образи, які звичайно не прикрашають політика такого рівня. Але певно до високого рівня виросли лише посади Бурбака, а сам Максим Юрійович так і залишився на рівні сільського блогера.

Роман Данильчук

Коментарі
  • Данильчук прав! БЫДЛО ВСЕГДА ОСТАЕТСЯ БЫДЛОМ!, даже если его за уши вытащили с грязи.

  • Максимку понесло… напевно діарею словесну підхопив та й зливає потроху Олексія… використаний матеріал наш мер?!

  • якщо каспрук буде співпрацювати з рідним містом-це добре!але якщо так то чому?,можливо відчуває що бурбаку скоро “капець”і треба за щось затриматись! депутати рідного місця молодці-думають за свої округа!

  • Олексію Павловичу!
    З Бурбаком все ясно, але чернівчани вас обрали головою і чекають від вас не амбіцій, а колективної злагодженої роботи із усіма депутатами Чернівецької міської ради. Ваші вожді, включаючи Бурбака, скільки партій поміняли? Будете обєктивним усе у вас вийде.

  • максім юрічь возмітє нас мі умеем раследоать ! гранді не помеха мі поработаєм на вас і сзаді і передком! мі верніе і счіріе патріоті! напішем раследуем как всегда

    ваша верная надічка

  • Нехай пан Бурбак доведе своє вміння топ менеджера у нашому місті !!
    Рік нехай покерує та покаже конкретні справи !! А не розповідати дорослим дядькам , які мають бізнес , як керувати та тримати своє слово !!
    Вести бізнес на протязі 10 ти років це Вам пане голово фракції не язиком по зубам бити та поради давати !!
    Ви без боргів не змогли на Суворова будинок побудувати !!!

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини