Втекла аж до Києва: затримали водійку, яка збила в Хотині дитину і покинула помирати

08.10.2024

Після наїзду на 7-річну дівчинку водійка легковика врізалася в огорожу, після чого втекла пішки з місця ДТП

Поліцейські затримали водійку, яка наїхала на малолітню буковинку та втекла з місця ДТП. Втікачка перебувала у столиці держави. Завдяки злагодженій роботі поліцейських Чернівецької області та колег-оперативників поліції Києва вдалося встановити місцезнаходження розшукуваної кермувальниці. 

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції у Чернівецькій області, пише видання “Чернівецький промінь”.

Аварія трапилася вчора, 7 жовтня, у Хотині. У результаті ДТП 7-річна місцева жителька отримала численні тілесні ушкодження. Кермувальниця автомобіля «Renault Megane» втекла з місця ДТП, не надавши допомоги потерпілій, не повідомивши про це відповідні служби. Після наїзду на дитину водійка легковика зіткнулася з огорожею, покинула транспортний засіб та наразі переховується від правоохоронців.  На розшук жінки орієнтовано всі наряди поліції області.   

Жінку затримано у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Наразі правоохоронці проводять із затриманою процесуальні дії. 
Дорожньо-транспортна пригода, в якій постраждала 7-річна дівчинка трапилася  учора, 7 жовтня, у м. Хотин.

З метою встановлення обставин ДТП одразу була введена в дію спеціальна поліцейська операція. На пошуки кермувальниці, причетної до скоєння аварії було орієнтовно усіх співробітників НПУ.
Наразі вирішується питання щодо повідомлення буковинці про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває. 

Небайдужих просять допомогти з коштами на лікування дитини, яку вчора збили у Хотині.

Втекла аж до Києва: затримали водійку, яка збила в Хотині дитину і покинула помирати
Втекла аж до Києва: затримали водійку, яка збила в Хотині дитину і покинула помирати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини