Що таке установка титанової нитки та які проблеми вона вирішує

01.08.2024

Якщо у вас виникла проблема із вростанням нігтів у шкіру на великих пальцях, самолікування не допоможе! Фахівці центру Slim рекомендують не затягувати час і якнайшвидше записатися на процедуру часткового видалення врослої частини нігтя саме до подолога.

Не поспішайте записуватись до хірурга! Операція з видалення всього нігтя, у 90% випадків призводить до проблем неправильного зростання нігтьової пластини надалі.

Досвідчений лікар подолог на Позняках завжди знає як зберегти ніготь повністю і вирізати тільки ту частину, яка вростає в м’які тканини. Після зняття запалення буде рекомендовано процедуру встановлення титанової нитки. Дана методика дозволяє вирівняти ніготь, щоб він не врізався у майбутньому.

Титанова нитка є дріт зі сплаву нікелю з титаном, вона:

• не боїться корозії;
• у неї висока міцність та еластичність;
• виконується із збереженням пам’яті форм нігтьових пластин.

Після того, як її зафіксували на нігтях, вона повертається в початкове положення, піднімаючи краї нігтьових пластин та контролюючи напрямки їхнього зростання.

Таким чудовим матеріалом подолог вирішують проблеми навіть у дітей. Титанова нитка широко використовується в медицині. З нього виготовляються: протези, пластини, шурупи для суглобів та кісток.

Медичний центр Slim вже понад 13 років надає якісні послуги корекції врослого нігтя та встановлення титанової нитки https://slim.ua/uk/podolog-u-kievi/vstanovlennya-titanovoji-nitki. Лікування вростання нігтів залежить від стану ваших нігтьових пластин, про який вам розповість лікар на консультації.

Де застосовується титанова нитка

Зазвичай зона підвищеного ризику завжди припадає на великі пальці ніг. Також часто люди страждають від запалень на нігтьових валиках, потовщень, відшарування нігтьових пластин.

До того, коли не було ниток, проблема вирішувалася за допомогою хірургії, що травмувало тканини, і пацієнтам доводилося терпіти тривалу хворобливу реабілітацію.

Могли бути рецидиви, бо не усувалися сама причина вростання нігтів. Тепер лікування нігтьових пластин можна зробити в центрі Slim за допомогою встановлення титанової нитки або іншої системи коригування без болю, крові, розрізання тканин і численних перев’язок.

Як ставиться титанова нитка

Спочатку лікар оглядає пацієнта. Після виявлення стадії занедбаності та причини захворювання він озвучує ціну послуги та займається безпосередньо встановленням титанової нитки.

Перед корекцією лікар готує нігті. І такий підготовчий період полягає:

  1. У очищенні нігтьових пластин;
  2. Їхнє знежирення;
  3. Обробки поверхонь пилкою, щоб їм надати легкої шорсткості;

Далі відбувається саме кріплення нитки до паралельно вільних країв нігтів. Спочатку проводиться фіксація бічних валиків по черзі. Потім наноситься спеціальний склад, затвердіння якого відбувається під впливом УФ-лампи.

Терміни лікування різні – 3-12 місяців залежно від ступеня захворювання. У міру відростання нігтів нитка змінюється на нову.

Після процедури встановлення нитки титану багато пацієнтів залишають вдячні відгуки про те, як їхній лікар постарався замаскувати постраждалі пальці, і вони, незважаючи на встановлені коригувальні системи, дійсно виглядають красиво, органічно і естетично навіть у відкритих босоніжках.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини