Чернівецький машзавод цілеспрямовано доводять до банкрутства, – Віктор Сідляр

15.06.2023

Машзавод на межі банкрутства – санкції з підприємства досі не зняли.

Ще 28 січня 2023 року у Чернівецькій ОВА оголосили про позитивне рішення РНБО про зняття санкцій з Чернівецького машинобудівного заводу і про клопотання перед президентом про підписання про це відповідного указу. Тобто, санкції зняли, але указ досі не підписаний, тому робота підприємства і надалі залишається заблокованою. 

Про це заявив на пресконференції керівник машзаводу Віктор Сідляр. Він заявляє, що підприємство цілеспрямовано доводять до банкрутства, аби потім за безцінь викупити. Сідляр заявляє, що неодноразово звертався до голови Чернівецької ОВА Руслана Запаранюка з проханням посприяти з вирішенням цього питання. Просив організувати особисту зустріч із президентом Зеленським, проте поки ситуація не змінилася. 

Загрози національній безпеці завод не несе, він не поставляє свою продукцію до Росії з 2014 року. Співпрацю з білоруськими підприємствами також припинено, каже генеральний директор підприємства Віктор Сідляр.

Машзавод – це один із найбільших платників податків. Керівництво «Машзаводу» кілька місяців тому надіслало запити до столиці та наразі очікує на підпис президента під указом про зняття санкцій. Якщо цього не станеться, Чернівецький машинобудівний завод фактично припинить своє існування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини