У Чернівцях обурені рішенням суду інвестори перекрили дорогу біля мерії

14.06.2023

Майже пів тисячі чернівецьких родин уже понад шість років не можуть заселитися у свої помешкання.

У Чернівцях кілька десятків людей перекрили пішохідний перехід на вулиці Головній біля мерії. У результаті утворилися затори: стоять автомобілі, громадський транспорт.

Про це повідомляє molbuk.ua.

У таку акцію протесту вилився гнів ошуканих інвесторів, щодо справи одного з яких апеляційний суд виніс незаконне, на їхнє переконання, рішення.

“Суд першої інстанції задовільнив визнання майнових прав. Сьогодні суд – на боці шахраїв, скасував дане рішення і відмовив у задоволенні позову.

Суд першої інстанції виніс позитивне рішення минулого року і визнав за людиною майнове право на її квартиру. Сьогодні апеляційний суд відмовив і ухвалить зовсім інше рішення.

Однозначно будемо йти до Верховного суду, будемо їхати далі до Президента, тому що у нас із ними вже є листування. Відвідаємо кожну структуру в Україні, в тому числі влаштуємо перекриття дороги в Києві. Нехай ця проблема буде на рівні країни, не лише на рівні продажних судів Чернівців і продажної влади”, – емоційно висловився голова громадської організації центру захисту інтересів інвесторів ЖК “Імперіал Парк Авеню” Сорін Житарюк.

Раніше повідомлялося, що майже пів тисячі чернівецьких родин уже понад шість років не можуть заселитися у свої помешкання. Їх “кинув” недобросовісний забудовник. Зараз люди шукають правду в судах. Проте й там її не знаходять: їм масово відмовляють у майнових правах на помешкання.

Люди вийшли пікетувати будівлю апеляційного суду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини