Суші в Чернівцях: найкращі заклади, добірка акцій

16.05.2023

Щоб спробувати суші, не доведеться їхати в Японію. Українські шеф-кухарі довго відточували власну майстерність та навчалися, щоб пропонувати вам лише найсмачніші роли — за традиційними та авторськими рецептами. Сьогодні ми поговоримо про те, де можна замовити суші по акції в Чернівцях. Підготували для вас добірку закладів!

Де замовити смачні суші у нашому місті?

Один з найпопулярніших суші-закладів Чернівців — Pronto Pizza. Це мережа, яка працює в 11 містах України. Заклад пропонує великий вибір традиційних та авторських суші, а також смачну піцу. Ви неначе потрапляєте в захопливу кулінарну подорож, де кожен знайде роли на свій смак. Крім того, для постійних клієнтів є приємні бонуси.

Також суші пропонують:

  • Osama — різноманітні страви японської та китайської кухні.
  • Yoki — страви зі свіжих морепродуктів та вегетаріанське меню, а також швидка доставка за лояльними цінами.
  • Sushi Master — тут ви зможете насолодитися смаком традиційних ролів та авторських страв.
  • “Пан Жа Пан” — роли та паназіатські страви.

Кожен із закладів них має свій унікальний підхід до приготування страв, тому вам залишається тільки обрати той, який вам найбільше до вподоби. Орієнтуйтеся, при цьому, на ціни, особливості меню, відгуки про ресторан. Не забудьте запитатися рекомендації про заклад у знайомих та друзів. Реальні відгуки — це завжди найкраще.

Акції на доставку суші: замовляємо вигідно

Спеціальні пропозиції можуть бути досить різноманітними та залежать від конкретного ресторану. Ось декілька найпопулярніших акцій, які пропонують своїм клієнтам чернівецькі заклади:

  • Безкоштовна доставка — найпопулярніший варіант. Зазвичай, ресторан встановлює певну мінімальну суму замовлення, при перевищенні якої доставка є безкоштовною у будь-який куточок нашого міста.
  • Знижка на перше замовлення — акція для клієнтів, які користуються конкретним сервісом доставки вперше.
  • Безкоштовний додатковий рол — деякі ресторани можуть доставляти суші у подарунок, якщо ви замовите певну суму. Або ж запропонувати рол, як вибачення, якщо кур’єр запізниться через затори у місті.
  • Акції до свят — дня народження, нового року тощо.
  • Кешбек — деякі сервіси доставки їжі можуть запропонувати кешбек на замовлення суші, що дозволяє отримати певну суму бонусів на свій рахунок. Ці бонуси можна використати як реальну знижку.

Зазвичай, акції на доставку суші мають обмежений термін дії. Тому, щоб скористатися акцією, варто слідкувати за новинами та пропозиціями від улюбленого ресторану.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини