Клічук не знає скільки чернівчани платять за проїзд у маршрутках

31.01.2022

Мер міста не орієнтується на скільки відзавтра піднімуть проїзд

Сьогодні, на сесії чернівецької міської ради, депутати вкотре звернулися до міського голови Чернівців з вимогою переглянути рішення виконкому, яке прийняли 11 січня.

Нагадаємо, підконтрольний меру виконком проголосував за підняття тарифу на проїзд у маршрутках з 1 лютого на 4 гривні. При цьому міська влада проігнорувала вимоги громади розглянути можливість пільгового перевезення для учнів шкіл та учасників АТО.

Наразі чинний тариф на проїзд у маршрутках 5 гривень, а в режимі спецперевезень, вартість становить 7 грн. Відзавтра тариф зросте на 4 гривні і буде становити вже 9 гривень, як в звичайному режимі, так і в режимі спецперевезень.

Проте міський голова Чернівців Роман Клічук, виявилось навіть не знав, що його ж рішенням завтра піднімають тариф на 4 гривні, тож він заявив на сесії, що тариф піднімають лише на 2 гривні.

Мера виправили депутати, які розповіли йому, які зараз тарифи на проїзд у громадському транспорті міста.

«Можливо ви не знаєте, то я вам нагадаю, що тариф у нас 5 гривень, на період пандемії ми підняли до 7 гривень в режимі спецперевезень, після пандемії тариф мав би повернутись автоматично до 5 гривень», – розповів Роману Клічуку депутат Михайло Яринич.

Коментарі
  • А он что маршруткой ездит? Он ведь буржуй, владелец сети магазинов. А как говорят представители его класса . Если у тебя нет машины, то у тебя нет голоса. Ты лузер неудачник. Сиди и терпи за свою неспособность жить.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини