Нове керівництво міста знищує «Чернівецьке тролейбусне управління», – ексзаступник ЧТУ

29.12.2021

Швейцарські тролейбуси не ремонтують та розбирають на запчастини. Також простоюють по пів року більше половини «гармошок» Шкода 15тр

Колишній заступник «Чернівецького тролейбусного управління» Віталій Якубів, на власній сторінці в мережі Фейсбук розповів як у Чернівцях знищують ЧТУ. Зокрема найкращі та наймісткіші тролейбуси простоюють, і їх зрештою пускають на запчастини. Пів року стоїть тролейбус у якого не змогли відремонтувати компресор. Ще одна машина стоїть після ДТП під Ратушею, і це при тому, що пошкодження там були незначні, водій відшкодував збитки, а ремонтувати його і не планують. Окрім того простоюють і «гармошки» ” Шкода 15тр. З 11 тролейбусів у депо тепер 6.

«Даний тролейбус Хесс б/н 390 зупинився близько пів року тому через проблеми, пов’язані з тим, що компресор не забезпечував належний тиск у пневмосистемі. Думаєте бездарне керівництво ЧТУ закупило новий або спробувало відремонтувати наявний компресор? Аж ніяк, простіше зробити із загалом справної машини донора і потім хвалитись економією витрат на закупівлю запчастин. І це при тому, що більш як пів року простоюють ще два зчленованих Хесси №393 і 395 (останній брехуни із мерії обіцяли випустити на лінію за кілька днів після ДТП біля Ратуші і за відновлення якого водій, який спричинив аварію повністю відшкодував збитки). Не думаю, що таке зухвале знищення парку могло б відбуватись без впливових покровителів керівництва ЧТУ.

Додам, що першочергово знищуються також “гармошки” Шкода 15тр, які до приходу нового керівництва працювали фактично без простоїв. З 11 таких машин зараз простоюють більше половини – 6 шт.: 357, 358, 360, 374, 376, 377, причому 2 машини (358, 360 стоять більш як півроку і навряд чи колись поїдуть)», – розповів Віталій Якубів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини