Телеканал Клічука винен у бюджет Чернівців понад мільйон гривень

23.12.2021

Окрім орендної плати, ще 300 тисяч гривень МТРК «Чернівці» має сплатити за рішенням суду

Телеканал «Чернівці», який належить пасинку Романа Клічука, заборгував у міській бюджет понад мільйон гривень. Про це повідомив на своїй фейсбук-сторінці журналіст Василь Забродський.

«На сьогоднішній день МТРК «Чернівці» заборгувало міській раді більше мільйона гривень. Майже мільйон це орендна плата за приміщення. Майже 500 квадратних метрів майна міської територіальної громади користується ТРК Чернівці безкоштовно. І близько 300 тисяч це заборгованість за рішенням суду», – розповів Забродський.

Журналіст зазначив, що коли мер говорить про нестачу грошей на ремонти доріг, то необхідно запитати, коли його телекомпанія розрахується з боргами і заплатить гроші в бюджет міста.

За словами Василя Забродського, рахунки МТРК «Чернівці» усі арештовані, а люди зарплату отримують у конвертах готівкою.

У вересні на прескоференції Роман Клічук запевняв, що телеканал його родини розрахується з боргами.

Нагадаємо, нещодавно частку телеканалу «Чернівці» придбав пасинок Романа Клічука. Після цього новий власник миттєво звільнив попереднього багаторічного гендиректора Геннадія Сергєєва та головну редакторку Ларису Сергєєву. Після цього телеканал змінив редакційну політику і тепер лише в позитивному руслі висвітлює діяльність Романа Клічука та «Єдиної альтернативи». Сам Клічук заперечує, що він впливає на редакційну політику телеканалу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини