Скандальний перевізник відмовився виконувати рішення міської влади і змінив маршрут

10.12.2021

Нещодавно виконавчий комітет міської ради, попри скарги жителів Калічанки, повернув недобросовісного перевізника на маршрут

Місяць тому міська влада, попри застереження депутатів та скарги чернівчан, повернула на маршрути №10 та 10 «А» скандального перевізника «ПП Багіра». Однак минув лише місяць, а перевізник вже відмовляється їздити до кінцевої зупинки, а міська влада розводить руками, мовляв, нічого зробити не можемо.

Під час засідання виконкому, депутат міськради Володимир Бешлей, який кілька років боровся з недобросовісним перевізником, застерігав владу не повертати ПП «Багіра» на маршрут. Однак власниця цього приватного підприємства Павліна Храпчинська, активно підтримувала на виборах «Єдину альтернативу», тож міська влада навіть слухати не стала депутата і прийняла рішення про її повернення на маршрут 10 та 10 «А».

Таке рішення обурило мешканців мікрорайону Калічанка. Тож вони  запропонували секретарці міськради Марині Кирилюк та іншим чиновникам, спробувати тиждень їздити на роботу з Калічанки, щоб зрозуміти наскільки жахливо працює цей перевізник.

А нещодавно міська влада прийняла рішення про продовження маршруту 10 та 10 «А» до вулиці Садової, однак вже через тиждень перевізник ПП «Багіра» відмовилася їздити за новим маршрутом. Керівниця фірми зазначає, що такий маршрут для неї збитковий.

У департаменті транспорту визнають, що ніяк  вплинути не перевізника не можуть.

«Перевізник аргументує відмову тим, що у договорі старий маршрут, а документального підтвердження змін немає. Ми наразі вирішуємо, як можна вплинути на перевізника», – зазначив начальник Департаменту Петро Лисак у коментарі molbuk.ua.

Наразі маршрутка №10 їздить до вулиці Шкільної, а маршрутка №10А – до «Рязані». Та залишається питання про що думали у ратуші повертаючи на маршрут скандального перевізника, а також змінюючи маршрут без будь-якого документального підтвердження і змін договору.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини