Бандити у Ратуші: напади на журналістів та погрози депутатам

03.12.2021

Рік тому свою політичну ходу «Єдина альтернатива» починала з погрому виборчої комісії

Чернівецька влада не перестає шокувати. Здавалось би, ми давно досягнули дна – але знизу знову хтось стукає. Цього разу постукав керівник управлінської компанії «Житлосервіс» Тарас Меленчук, який телефоном погрожував громадському активісту Ярославу Величку. Про це в авторській програмі «Репліка» розповів телеведучий Святослав Вишинський.

Меленчук викликав активіста вийти «один на один» біля офісу «Житлосервісу». Натякаючи на тюремні замашки, погрожував зробити дівчинкою. Обіцяв «вирвати око» активісту.

«Простих чернівчан цей монолог, мяко кажучи, шокував. А от мене взагалі нічого не дивує. Тарас Меленчук – виборець «Єдиної альтернативи». Тієї самої, яка рік тому свою політичну ходу починала з погрому виборчої комісії.

Спочатку вони били депутатів. Потім вони били журналістів і погрожували нашому телеканалу. Тепер вони обіцяють «вирвати око» активісту, розправитись з жінкою-депутаткою Яною Брус – і вбити чернівецького політолога.

Раніше це робили «тітушки» мера Клічука. Тепер це відкрито роблять керівники управлінських компаній, представники «Єдиної альтернативи», однопартійці і підлеглі міського голови. Здійснюють привселюдний камінгаут, розкривають свою справжню натуру», – зазначив Вишинський.

Телеведучий зазначає, що на жаль це не пусті погрози, адже вони вже підкріплювали їх «ділами».

«Страшно уявити, що буде далі. «Мах на мах» депутатів викликатиме сам міський голова? Чи його охорона прямо в Ратуші добиватиме журналістів? Які ще сюрпризи чекають в альтернативній реальності, яку ми на свою голову – обрали?», – зазначив телеведучий.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини