Крадуть навіть смолу: МіськШЕП відвантажив будматеріали на приватне будівництво заступника мера Василя Зазуляка

26.11.2021

Поки керівник МіськШЕПу розповідав про досягнення підприємства його працівники відвантажували комунальні будівельні матеріали на будівництво заступника мера Василя Зазуляка

За словами працівників, керівництво змусило привезти бочку смоли на «Водограй». Хоч і по документам ці матеріали використали на ремонт міських доріг.

Пів року тому на посаду директора комунального підприємства МіськШЕП Роман Клічук призначив свого сусіда Володимира Урсуляна. Сьогодні підлеглий мера вирішив прозвітувати як вдалось навести лад на КП та як побороли корупцію.

«Взяток не беремо, відкати не вимагаємо, стараємось все чесно робити», – розповідав Володимир Урсулян представникам ЗМІ.

Але це все лише на словах, на ділі ж комунальне підприємство працює зокрема і на користь сімейного бізнесу заступника міського голови Василя Зазуляка. В той же день активісти застали працівників міськшепу які відвантажували смолу на будівництво «Водограю», що на вул.Воробкевича.

Аби з’ясувати чи має договір на надання таких послуг на комунальне підприємство завітав депутат міськради Володимир Бешлей. Міський обранець поцікавився за якими адресами сьогодні виїжджала машина КП та які послуги надавало заступнику мера.

Вказана автівка вже повернулась на територію підприємства, тож депутат поцікавився у робочого куди сьогодні він вирушав.

«Майстер дав номер телефону. На будівництво, я не знаю, я думав, я взагалі маю щось заливати», – сказав водій комунального авто

Пізніше до розмови приєднався і той самий майстер, який за словами робочого направив їх розвантажувати смолу на Водограй. Однак він не надто був задоволений що його пояснення фіксують на відео.

«Заберіть камеру і ми з вам поговоримо. Ми надаємо послуги на підставі договору», – заявив виконроб Дмитро Климчук

Поки виконроб з’ясовував де ж той самий договір робочий розповів скільки смоли відвантажили Зазуляку на будівництво.

Однак у цей момент на працівника накинувся виконроб і почав на нього кричати.

«Чим ти зайнятий? Машиною займись. Машиною займися кажу», – кричав до працівника Дмитро Климчук.

Відтак разом з виконробом міський обранець пішов аби ознайомитись із договором. Однак чоловік дуже нервував, його дратувало те, що депутат пішов за ним.

Коли Володимиру Бешлею таки вдалось ознайомитись із договорим стало зрозумілим чому так нервував виконроб.

«За цим договором виконавець зобов’язується виконати роботи з відновлення асфальтного покриття за адресою Південно-Кільцева 14 «А», а ви їздили на Воробкевича. Хто дав вказівку тудиа відвезти?», – питав виконроба депутат

Тоді Дмитро Климчук зізнався, що отримав вказівку від першого заступника начальника КП «МіськШеп Григорія Оробця.

Стає зрозумілим, що заступник мера Василь Зазуляк просто використав службове становище. Тож замість того аби зробити ямковий ремонт на одній з вулиць міста, КП «МіськШЕП» допомагає родині Зазуляків на будівництві житлового кварталу «Водограй». А слова керівника КП Володимира Урсуляна ніщо інше як черговий піар влади.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини