Керівниця фракції «Єдина альтернатива» звинуватила сімейних лікарів у тому, що вони працюють лише по телефону

17.11.2021

Партія «Єдина альтернатива» не підтримала доплати сімейним лікарям

Сьогодні на позачерговій сесії міськради депутати розглядали питання встановлення доплат медикам в ковідних лікарнях. Депутатка «Слуги народу» Світлана Широкова запропонувала доплачувати не тільки лікарям стаціонарів, які надають допомогу хворим на ковід, а й медичним працівникам первинної ланки – сімейним лікарям і медсестрам, терапевтам та педіатрам, які працюють з хворими на коронавірус.

Однак проти цієї пропозиція виступила партія мера Романа Клічука.

Зокрема керівниця фракції «Єдина альтернатива» Валентина Радчук розкритикувала пропозицію встановити доплати сімейним лікарям, які працюють з ковід-хворими. Вона зазначила, що сімейні лікарі працюють лише по телефону. Відповідно медики не контактують з ковід-хворими і не наражаються на небезпеку.

«Я не проти сімейних лікарів, але більшість сімейних лікарів, наразі чомусь сьогодні працюють в телефонному режимі, і скажіть мені, що це неправда», – наголосила Валентина Радчук.

Зрештою, саме голосів партії «Єдиної альтернативи» і забракло для прийняття цього рішення. Не проголосували за нього у повному складі представники партії Клічука. Зокрема не підтримали це рішення ні лікар Дмитро Білоус, ні керівниця управління охорони здоров’я Наталія Калмикова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини