РНБО попереджало Клічука про численні смерті від ковіду, але він поїхав на море

15.11.2021

Міський голова пів місяця провів на пляжах екзотичної Коста-Ріки поки у Чернівцях був пік чергової ковідної хвилі

Команда Клічука відверто і цинічно брехала своїм виборцям про реальну ситуацію, що склалася в місті під час цієї хвилі ковіду.  Адже ще 5 жовтня про загрозливі темпи зростання міського голову повідомили представники РНБО, які вимагали від Клічука ще тоді додаткових дій, щоб зупинити катастрофічне зростання ковіду саме в Чернівцях. Про це йдеться у телеграм-каналі «Тонкота любімого автора», де опублікували лист РНБО до міського голови Чернівців.

При цьому міська влада цинічно вводила в оману чернівчан заявляючи, що ситуація контрольована, замість того щоб проводити додаткові заходи для збереження життів чернівчан. А дезінформація від міської влади мала на меті не зіпсувати відпустку міському голові, яку він вже запланував на той момент.

«Що зробив Клічук ,знаючи про загрозливі темпи зростання корони в місті, знаючи про те, що ситуація в місті іде по негативному сценарію, знаючи, що ситуація знаходиться на контролі та викликає занепокоєння в РНБО.  Поїхав з міста подалі в Коста-Ріку і заставив своїх підлеглих брехати чернівецькій громаді  про реальний стан справ в боротьбі з короною.

Я вчергове переконуюсь, що слова про “взяти відповідальність на себе” аж ніяк не  резонують з реальними справами Клічука. Він мільйонер і йому наплювати на чернівчан, в момент любої кризи він спокійно покине країну у “законну відпуску” , змусить своїх “шісток” брехати про “контрольовану ситуацію” і повернеться лише тоді коли ситуація вирішиться сама собою. У випадку з короною – вирішиться смертями людей, яких можна було б врятувати, якби мер не боявся, а  виконував свою роботу, йшов на непопулярні, але життєвонеобхідні кроки», – зазначають у телеграм-каналі.

Сьогодні міський голова мав повернутись на роботу, після того як найскладніші пів місяця «пекла» в чернівецьких ковідних лікарнях пересидів на розкішних пляжах екзотичної Коста-Ріки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини