Альтернативна реальність або як Клічук входив у п’ятірку кращих мерів України

15.11.2021

За мера проголосували 327 чернівчан, а рік тому ця підтримка була на рівні 25 тисяч

Телеканал мера МТРК «Чернівці» похизувався, що міський голова Чернівців Роман Клічук увійшов у 5-ку кращих мерів України. Ні, це не результат глибокого аналізу усіх ключових сфер міста, не результат опитування серйозної соціологічної контори, а опитування на сайті. Саме це опитування, репрезентативність якого викличе посмішку у будь-якого адекватного і здравомислячого чернівчанина, «Єдина альтернатива» втюхує чернівчанам, як неймовірний здобуток мера.

Майже два тижні на фейсбук-сторінці «Єдиної альтернативи» та сторінках прихильних до Клічука, робили публікації із закликом підтримати мера Чернівців. Це призвело до того, що за нього проголосувало в опитуванні лише 1,53% або ж 327 людей. Але навіть така мізерна кількість голосів дозволила Клічуку посісти 4 місце, що зайвий раз говорить про рівень опитування.

Зважаючи, що на виборах Клічука підтримали понад 25 тисяч чернівчан, 327 голосів підтримки через  рік виглядають насправді сумно. Особливо, якщо згадати, що тільки кандидатів в депутати від «Єдиної альтернативи» в усі ради області було близько трьох сотень. Але навіть такий сумнівний привід для піару команда «Єдиної Альтернативи» вирішила використати щоб продемонструвати нібито високу популярність Клічука.

Замість того, щоб зробити висновки та нарешті приступити до наведення ладу в місті, ми з вами знову стали свідками, як команда мера надувала носом велику «помаранчеву бульбашку».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини