Бойко віддасть підприємцю більш ніж пів гектара землі у Чернівцях

12.11.2021

Голова облради віддасть великий шмат землі психлікарні підприємцю поблизу перехрестя проспекту Незалежності та вулиці Небесної Сотні

На найближчій сесії Чернівецької обласної ради планують віддати підприємцю Василю Чоботарю значний шматок землі, яка належить обласній психіатричній лікарні на вулиці Мусоргського, 2. Відповідний проєкт рішення з’явився на сайті облради.

Нагадаємо, що під час попередніх спроб підприємця отримати в оренду цю ділянку, волонтери, серед яких були і теперішні партійці «Єдиної альтернативи», заявили про спробу рейдерського захоплення землі психлікарні. Зараз представники згаданої партії та інші волонтери чомусь мовчать.

У документі йдеться про те, що облрада надасть фізичній особі-підприємцю Василю Чоботарю в оренду земельну ділянку площею 0,5838 га, яка розташована за адресою: м. Чернівці, вул. Мусоргського, 2  для обслуговування нежитлових будівель (пекарня) терміном на 5 років, з можливим подальшим продовженням. Також цим же рішенням уповноважують голову обласної ради Олексія Бойка укласти договір оренди вищезазначеної земельної ділянки та встановити ставку річної орендної плати в розмірі 10 відсотків від нормативно грошової оцінки земельної ділянки.

Контроль за виконанням рішення покладуть на членів коаліції облради Михайла Павлюка «Європейська солідарність», Олександра Болтунова «ОПЗЖ» та Василя Гончара «Аграрна партія».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини