Попри скарги мешканців Калічанки, міська влада повернула на 10 маршрут скандального перевізника ПП «Багіра»

10.11.2021

Обурені мешканці Калічанки пропонують чиновникам спробувати тиждень добиратись на роботу маршрутками «Багіри» з їх району

Вчора на засіданні виконавчого комітету чернівецької міської ради прийняли офіційне рішення про повернення на маршрути 10 та 10 «А» скандального перевізника ПП «Багіра».

На жахливе курсування маршруток цього перевізника декілька років скаржились мешканці мікрорайону Калічанка. Зокрема чернівчани нарікали, що маршрутки ніколи не дотримувались розкладу, автобуси були брудними, а водії регулярно хамили пасажирам. Згодом цього перевізника вдалось прибрати з маршруту. Та сьогодні виконком, не зважаючи на те, що їм повідомили про  численні порушення під час прийняття цього рішення, все одно проголосував «За».

Мешканців мікрорайону Калічанка таке рішення обурило. Чернівчанка Тетяна Боднарюк запропонувала серкетарці міськради Марині Кирилюк та іншим чиновникам міськради спробувати тиждень їздити на роботу з Калічанки, щоб зрозуміти наскільки жахливо працює цей перевізник.

«А давайте Марина Кирилюк і всі ті, хто проголосували «За», спробують цілу неділю приїжджати на роботу в міську раду, через Калічанку. Можуть на своїх машинах під’їжджати до простору, тобто до Білоруська 16, і там спробувати впихнутися в грязні поломані маршрутки Багіри, які ніколи не їхали по графіку», – обурюється чернівчанка.

Мешканці нарікають, що через недотримання графіку автобуси їздять переповнені і діти зранку не можуть потрапити вчасно до школи.

«Мешканці Калічанки неодноразово приходили на сесії і благали змінити перевізника Багіру, завдяки мешканцям Калічанкі і депутату Бешлею тоді було припинено з нею відносили, а бачу «нова влада» знову проголосувала «ЗА» неї, заради тих відкатів які вона дає за пільговиків… Вам не соромно? Ви подумали про тих дітей, які їздять в центр до школи, на навчання, на гуртки? В лікарні взагалі не можливо з маленькими дітьми було при Багірі добратися. Я як мати 5 дітей, і 10 років проживши на Калічанці, повірте, ці незручності від перевізника Багари дуже відчула…» , – зазначила Тетяна Боднарюк.

За повернення перевізника проголосували представники партій «Єдина альтернатива» Марина Кирилюк, Євгеній Маховіков, Мар’ян Стасюк, Юрій Лесюк, «Європейська солідарність» Сергій Добржанський та Денис Затірка, а також «Слуга народу» Валерій Другановський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини