Медики та важкі «ковідні» хворі почекають, доки міський голова добряче засмагне, – Вишинський

08.11.2021

Незважаючи на загрозливу ситуацію з ковідом і наближенням Чернівців до «червоної зони», міська рада не виділить гроші на доставку кисню і доплати лікарям, які працюють у посиленому режимі

Це стало зрозуміло після повного ігнорування сесії міської ради депутатською більшістю Романа Клічука і «Єдиної альтернативи». В міську раду з’явився жоден обранець з команди мера, який зараз відпочиває у тропічній Коста-Ріці. Про це в авторському проєкті «Репліка» розповів телеведучий Святослав Вишинський.

«На думку секретарки Марини Кирилюк, яка за відсутності мера не виконує його обовязки, ситуація не критична і під контролем. Аж настільки, що її невакциновані підлеглі, високопосадовці міської ради, у робочий час розгулюють ресторанами.

 

Тимчасом інший депутат, Олексій Павлович Каспрук у своєму Фейсбуці рекламує МакДональдс, під будівництво якого в Чернівцях уже викорчували ялинки. Він не голосує за рішення про кисневі концентратори для хворих. Він не підтримує працюючих лікарів. Він плює на сесію і влаштовує тури чернівецькими фастфудами», – зазначає Вишинський.

Кошти на лікування хворих і доплати медикам не надійдуть ще 2 тижні, доки мер Клічук відпочиває на пляжах Коста-Ріки. А депутати його партії поголівно ігнорують сесію міської ради, від рішень якої залежать тисячі життів.

Лікарі, медсестри, санітарки – і госпіталізовані пацієнти – почекають, доки міський голова добряче засмагне.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини