Рятувати життя чернівчан чи чекати Клічука з Коста-Ріки. Що обере Кирилюк?

06.11.2021

Попри необхідність прийняття термінових рішень щодо підтримки медиків та «ковідних» лікарень, секретарка міськради Марина Кирилюк вирішила чекати ще 10 днів поки мер Клічук повернеться з відпочинку у Коста-Ріці

Критична ситуація з «ковідними» лікарнями вимагає прийняття термінових сесійних рішень. Однак секретарка міськради Марина Кирилюк вважає, що чернівчани, які зараз перебувають в реанімаціях «ковідних» лікарень, почекають поки міський голова Роман Клічук повернеться з відпустки в Коста-Ріці.

Депутати вже провели бюджетну комісію де прийняли важливі рішення щодо підтримки медиків та «ковідних» лікарень, що потребують затвердження на сесії міськради. Тож депутати вкотре звернулися з вимогою провести позачергову сесію міськради.

«За результатами засідання бюджетної комісії зареєстрував звернення депутатів про термінове скликання 8 листопада об 14:00 год. позачергової сесії міської ради.

На позачерговій сесії міська рада має ухвалити рішення про підтримку медичних працівників та закладів охорони здоров’я, які протидіють захворюванню на COVID-19  в м. Чернівці.

Зокрема, депутати мають ухвалити рішення щодо щомісячної виплати грошової винагороди лікарям в сумі 15 тис.грн., медичному персоналу 10 тис.грн., додаткового придбання кисневих концентраторів та медикаментів для громадян, які хворіють на COVID-19.

Сподіваюся, що цього разу секретар міської ради Кирилюк М. та депутати фракцій “Єдина альтернатива”, “Європейська солідарність” , “Пропозиція ” не проігнорують життєво важливу сесію міської ради.  Ми маємо обов’язок зберегти життя чернівчан!!», – написав депутат Володимир Бешлей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини