Доплат медикам та кисневих концентраторів не буде поки Клічук не повернеться з Коста-Ріки

04.11.2021

Секретарка міськради Марина Кирилюк відмовляється скликати сесію

Сьогодні бюджетна комісія міськради прийняла рішення винести на розгляд сесії питання про додаткові доплати медикам: 15 тисяч гривень лікарям та по 10 медсестрам та санітаркам. Також прийняли рішення про закупівлю 50 кисневих концентраторів для чернівецьких лікарень.

Зважаючи на критичну ситуацію в лікарнях міста, проєкти рішень мають підготувати до завтра, щоб була можливість терміново провести сесію і прийняти необхідні для медиків, які працюють з хворими на «ковід», рішення. Однак секретарка міськради Марина Кирилюк повідомила, що сесії не буде найближчі два тижні, тобто до повернення Романа Клічука з відпустки у Коста-Ріці.

Попри те, що депутати чотирьох фракцій звернулися з вимогою скликати сесію ще в понеділок, секретарка міськради, разом з юристами, чотири дні шукали шляхи щоб відмовити депутатам, а відповідно і не приймати рішення про доплати медикам та закупівлю кисневих концентраторів.

Зрештою формальну причину не проводити сесію у ратуші таки знайшли.

«Ми вчора детальніше вивчили статтю закону, секретар міської ради може скликати на вимогу депутатів сесію, після того як міський голова не скликав її протягом двох тижнів. До цього терміну, я не маю законних підстав писати розпорядження», – заявила Марина Кирилюк.

Отже медики, які працюють ледь не цілодобово, і важкі хворі на коронавірус, змушені будуть чекати до 15 листопада коли Роман Клічук повернеться з елітного відпочинку у Коста-Ріці.

Коментарі
  • https://times.cv.ua/2021/11/04/doplat-medykam-ta-kysnevyh-kontsentratoriv-ne-bude-poky-klichuk-ne-povernetsya-z-kosta-riky/
    Доплат медикам та кисневих концентраторів не буде поки Клічук не повернеться з Коста-Ріки
    ***
    От така у вас гарна влада. Людям нема що iсти, дохнуть з голоду, а той пацюк в Коста Рiку розважатися поiхав, коли скрiзь пандемiя. А на якi грошi? Накрав багато, падлюка.
    Об’явити йому iмпiчмент негайно!

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини