У міській раді стверджують, що трос не обривався, а дитина вдарилася на атракціоні сама

03.11.2021

Мати дівчинки обурена відповіддю чиновників Ратуші та написала заяву в поліцію

У неділю в пару імені Шевченка стався інцидент – на одному із атракціонів травмувалася дівчинка. Дочка чернівчанки Ольги Борденюк перебувала на батуті і у неї обірвався трос, через, що дівчинка отримала незначну травму руки, але при цьому сильно перелякалася. Мати намагалася заспокоїти дитину, тож про фіксацію обірваного тросу, за її словами, мова не йшла.

Оскільки доказів у жінки немає у міській раді скептично поставилися до її звинувачень, і зазначають, що дівчинка травмувалася сама, а трос насправді не обривався.

«Ситуація неоднозначна, потребує детальнішого вивчення. Одна сторона говорить, що трос обірвався, а троси там дуже цупкі і міцні, вони не можуть обірватися, а дитина трималася за такі шнури, то спеціальні. Вчора я вже отримала пояснювальну записку від оператора, який працював тоді на атракціоні. З його слів, він діяв згідно за інструкцією. Коли дитина вдарилася пальцями об цей шнур, то дуже налякалася і заплакала. Він підійшов до неї, запитався, чи все добре. Відтак, попросив у мами дівчинки вибачення за те, що сталося і все, тобто з його боку не було якихось речей, які могли обурити», – розповіла начальниця управління культури Юлія Сафтенко у коментарі molbuk.ua

Відповідь чиновників міськради обурила мати постраждалої дівчинки, яка зазначила, що особисто бачила обірвані троси та повідомила, що звернулася у поліцію. Також вона вимагає оприлюднити відео з камер спостереження парку.

«Ну це вже переходить всі межі!

1) Дівчинка не запевняє маму, що шнури, резинки, троси, чи як ви там їх називаєте обірвались! Мама на власні очі бачила, як вони обірвались!

2) За що тоді вибачався оператор, якщо «дівчинка сама всунула пальчики між резинками» чи яку нам нісенітницю він написав?

3) Як я і писала, мене будуть звинувачувати в тому, що я не надала доказів! Ок.

Я написала заяву в поліцію, цікаво, чи справні були камери відеонагляду в той день. Якщо так, то ми всі з радістю чекаємо ваших доказів того, що даного інциденту не було», – написала чернівчанка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини