Закон не для всіх: голова райради Домніцак намагався «порішати» припинення перевірки сертифікатів вакцинації

02.11.2021

Голова Чернівецької районної ради Руслан Домніцак відмовлявся показати сертифікат вакцинації поліцейським, а згодом визнав, що невакцинований і почав комусь телефонувати щоб скасували перевірку

Працівники поліції та Держпродспоживслужби Чернівецької області продовжують моніторингові перевірки щодо дотримання закладами харчування карантинних обмежень. Проте часто порушниками є ті, хто мав би своїм прикладом показувати як дотримуватись закону.

Зокрема у ресторані «Незабаром», голова Чернівецької районної ради Руслан Домніцак, разом зі своїми друзями депутатами, відмовились пред’явити сертифікат про вакцинацію на вимогу поліції для підтвердження законного перебування на території ресторану. Про це повідомила перша заступниця начальниці Держпрожспоживслужби в Чернівецькій області Анжела Косован.

Згодом виявилось, що сертифікату у чиновника немає, оскільки він не вакцинований. При цьому голова райради Руслан Домніцак, колишній поліцейський та працівник СБУ, почав телефонувати «кому треба», щоб закрити перевірку.

Ще одного чиновника-порушника виявили в ресторані Роман Клічука «Панська гуральня». Керівник департаменту урбаністики та архітектури Чернівецької міськради Андрій Тимофійчук, також перебував у закладі громадського харчування без сертифікату про вакцинацію.

На заклади громадського харчування були складені протоколи про адміністративні правопорушення.

Коментарі
  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини