У середу скликають позачергову сесію міськради через можливе введення «червоної карантинної зони”

02.11.2021

Реанімації переповнені, чернівчани не мають часу чекати два тижні поки мер повернеться з Коста-Ріки

У середу, 3 листопада, депутати закликають терміново провести позачергову сесію чернівецької міськради щодо системи дій міської влади для протидії короновірусу. Про це на своїй фейсбук-сторінці повідомив депутат Михайло Яринич (Народний контрроль).

Станом на 1 листопада у міських лікарнях Чернівців розгорнуто 305 ліжок для хворих на коронавірус. Наразі вони заповнені на 90,8% (277 хворих).  З 277 хворих на COVID-19, які лікуються у міських лікарнях, лише 2 особи – вакциновані, 275 – не вакцинувалися. Тож Михайло Яринич зазначає, що через такі загрозливі дані, чернівчани не мають часу чекати два тижні повернення з відпочинку міського голови Романа Клічука, і потрібно оперативно приймати рішення.

«Це ті загрозливі дані, які потребують нашого спільного реагування. І тут в Чернівцях немає поділу на владу і опозицію.

Ми, депутати маємо чітко знати  позицію міської влади, її першочергові плани. Ми хочемо допомогти.  Але нам потрібна чесна бесіда, тому збираємо позачергову сесію міської ради, для того, щоб громада знала про систему дій міської влади для протидії короновірусу. Ми не маємо часу чекати два чи три тижні поки, хтось повернеться з відпочинку. Маємо приймати відповідні рішення уже зараз і ці рішення мають бути спільною позицією і влади, і опозиції, яка буде відкритою для Чернівецької громади.  Найбільший гріх – це боятися, що все і так мине. Не треба боятись спільних рішень», – зазначив Михайло Яринич.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини