Небезпечний атракціон: у парку Шевченка у дитини обірвався трос і ледь не сталася трагедія

01.11.2021

Мати дівчинки застерігає батьків не водити дітей на небезпечні атракціони в парку Шевченка, оскільки це гра в рулетку

Вчора у Чернівцях в центральному парку імені Шевченка сталася неприємна пригода, яка могла закінчитися трагічно. Під час того як дівчинка стрибала на батуті, один із тросів обірвався. Про це написала мати дівчинки Ольга Борденюк.

Жінка розповіла, що донька отримала лише незначну травму руки, проте дуже перелякалася.

«На фото моя Кіра, за секунду до того як трос під її правою рукою обірвався!!!

Дитина з вереском МАААМА і далі вже все як в тумані! Трос вдарив їй пальчики і слава Богу більше нічого страшного не трапилось, хоча стрес який вона пережила – це теж дуже страшно!!! Я вже не хочу думати, що було б якби вона стрибнула на вищу висоту чи зробила сальто, яке робить на цьому атракціоні!!!

Нашої ноги там більше не буде, але я застерігаю і вас, не водіть туди своїх дітей – це гра в рулетку!!!

І ще додам “Happy Birthday Mr. President” Роман Клічук (мер у цей день святкував день народження, – ред.) Хочу побажати Вам, щоб Ваші діти і Ви ніколи не опинились в такій ситуації!», – написала обурена чернівчанка.

У коментарях до допису чернівчани зазначили, що також мали неприємні пригоди саме на цьому атракціоні. Зокрема чернівчанка Світлана Муратова розповіла, що її дитина ледь не задушилася на атракціоні через те, що працівник атракціону забув застібнути страховку.

«На день міста на цьому ж самому батуті моя дитина чуть не задушилася, оскільки чоловік, який одіває ці кріплення на дітей не застібнув знизу. І коли дитина почала стрибати кріплення зіскочило на шию, дитина не могла поворушити руками і, побачивши страх в її очах, я почала кричати до чоловіка, щоб опустив її вниз. Він навіть не побачив небезпеки. Це ЖАХ!!! Дійсно, це рулетка! Йдучи додому дитина сказала, що у неї на батуті почали німіти пальці рук, вона не відчувала їх. Добре, що я була поруч в той момент, бо буває і так, що діти самі біжать з білетами до атракціонів, поки батьки відпочивають в стороні. Дитина має страх до того батуту, і я нікому не раджу таких “розваг”!», – розповіла чернівчанка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини