Сергій Осачук: Жителі гірських сіл Вижниччини зимуватимуть у теплі

29.10.2021

Уряд виділив 8,8 мільйона гривень на відновлення газопроводу «Джурів-Банилів», який торік пошкодив паводок

Уряд виділив кошти на відновлення газопроводу «Джурів-Банилів». Про це під час Конгресу місцевих

та регіональних влад при Президентові України в Одесі заявив голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук.

«Жителі гірських сіл Вижниччини зимуватимуть у теплі. Уряд виділив 8,8 мільйона гривень на відновлення газопроводу «Джурів-Банилів», який торік пошкодив паводок. Відтак всі села Буковини будуть забезпечені блакитним паливом.

Дякую Президенту України Володимиру Зеленському за те, що моє прохання під час минулого засідання Конгресу місцевих та регіональних влад було почуте.

Це яскравий приклад того, що Конгрес – не просто консультативно-дорадчий орган, а насамперед дієвий механізм вирішення важливих питань для життєдіяльності областей України», – зазначив Сергій Осачук.

Він також зазначив, що опалювальний сезон на Буковині розпочався вчасно. 100% котелень області працюють. Наразі лише 6 будинків у Чернівцях відключені від теплопостачання через проведення аварійних робіт, які завершать уже найближчим часом.

Під час Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України в Одесі також розглядали питання протидії поширенню коронавірусної хвороби в регіонах України та шляхи нарощення темпів вакцинальної кампанії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини