Клічук за рік виконав лише 5% обіцянок

26.10.2021

Аналітичний портал “Слово і діло” проаналізував відповідальність мерів через рік після виборів

Чернівецький міський голова Роман Клічук через рік після виборів виконав лише 6 обіцянок із 114. Рівень відповідальності мер Чернівців склав 5%. Про це повідомляє аналітичний портал “Слово і діло“.

Серед виконаних обіцянок мера: покинути свій бізнес у разі перемоги на виборах, створення альтернативної мистецької ради у складі керівників культурних структур, розробка концепції паркінгу в місті, відновлення роботи сервісу Open City, завершення ремонту вулиці Вашківської та відновлення літака на Київ.

Натомість більш серйозні обіцянки, які напряму впливають на покращення життєдіяльності нашого міста, не виконані через те, що не вийшов термін обіцянки, або ж провалені.

Зокрема ледь не на кожному передвиборчому ефірі та інтерв’ю Роман Клічук обіцяв проводити прозорі конкурси на керівні посади з обов’язковою презентацією кандидатів громадськості. Проте коли став мером, забув про цю обіцянку. Усі призначення відбувалися непрозоро, закулісно, а керівників обирали або за партійною приналежністю до «Єдиної альтернативи» та партій з більшості Клічука у міськраді, або ж друзів, сусідів, однокласників та однокурсників Романа Клічука.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини