Чернівчани не отримають субсидії у жовтні та листопаді через реформу Клічука

25.10.2021

Проблема з субсидіями виникла через реорганізацію департаменту соціального захисту

Чернівчанам, які отримують виплати на відшкодування житлово-комунальних послуг, гроші виплатять із затримкою. Нарахування за жовтень та листопад люди отримають у грудні. Про це з посиланням на  заступницю директора міського департаменту соцполітики Валентину Гаєвську повідомляє «Суспільне».

За словами посадовиці, субсидії нарахують невчасно через те, що у червні реорганізували міський департамент соціального захисту, який робить перерахунки. Відтак через зміну назви потрібно оновити документи, що займе час.

Нагадаємо, що Роман Клічук провів реорганізацію майже усіх департаментів та управлінь міської ради. Серед основних завдань такої реорганізації Роман Клічук називав оптимізацію. Проте експрети зазначали, що зміни, які відбулися, насправді лише «зміна вивісок». Основна мета реорганізації – швидко і без конкурсів змінити керівників департаментів та управлінь, щоб роздати посади лояльним до мера  людям. Так, керівницею Департаменту соцзахисту стала депутатка Наталія Фрунзе із партії «Європейська солідарність», яка входить у більшість Клічука в міськраді.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини