З охороною, поліцією та свитою з чиновників: Роман Клічук провів зустріч з мешканцями Гравітону

24.10.2021

Клічук обіцяв перед виборами на Гравітоні облаштувати площу та виявилось, що проєкт благоустрою не його і коли його реалізують наразі невідомо

Люди поцікавились, коли мер виконає свою передвиборну обіцянку та облаштує сквер у мікрорайоні. Та виявилось до проєкту Роман Клічук немає жодного відношення.

«Рік назад, коли він в мери балотувався, пообіцяв що тут буде площа називатись «Гравітон». Там буде парк, будуть насадження, лавиці, навіть посередині буде фонтан. Ми вже на фонтан не зазіхаємо, хай буде без фонтану. Але має бути якийсь простір на Гравітоні для людей», – зазначає пані Тетяна,мешканка мікрорайону «Гравітон».

За рік після виборів не надто змінився мікрорайон. Та як виявилось, майбутній мер обіцяв виконати проєкт відношення до якого не мав.

Виявилось, що ця земельна ділянка належить приватному підприємцю, який виграв проєкт благоустрою мікрорайону ще в 2018 році. Тож виходить рік тому кандидат у мери Роман Клічук банально використав чужу ідею наобіцявши благоустрій для мешканців?

Як і під час передвиборної компанії на зустріч до людей Роман Клічук ходить у супроводі приватної охорони. Цього разу міський голова залучився ще й підтримкою поліції.Окрім того, чи то заради масовки чи для підтримки, разом з мером прийшли 4 його заступники, секретар виконкому, орієнтовані на нього депутатки та майже всі працівники преслужби міськради. Загалом свита міського голови налічували біля 25 людей. Трохи більше зібралось самих мешканців Гравітону.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини