Людина з команди Клічука назвала діяльність міської влади корупційною та непрофесійною

11.08.2021

Начальник тролейбусного управління розповів, що серед основних його завдань на посаді було призначення на керівні посади лише людей Клічука

Півроку тому відбулось призначення керівника тролейбусного управління. Попри те, що міський голова Роман Клічук обіцяв чернівчанам чесні і прозорі конкурси  на посади керівників комунальних підприємств та інших чиновників органів місцевого самоврядування, очолювати ЧТУ поклали Петра Продан без конкурсу, шляхом переведення з кадрового резерву.

«Я несу відповідальність за призначених осіб і байдуже, в який спосіб я призначаю. Чи я конкурсну комісію створюю, чи я призначив», – виправдовував зраду своїх виборців Роман Клічук.

Буквально місяць тому міський голова призначив службове розслідування щодо діяльності Петра Продана на посаді керівника тролейбусного управління. Мовляв скарг на нього чимало, тож слід розібратись. А вже вчора трудовий контракт з ним розірвали. Про це Петро Продан повідомив на своїй сторінці у соціальних мережах. Тепер уже колишній керівник Чернівецького тролейбусного управління звинуватив “членів команди мера” у непрофесіоналізмі, а їхню діяльність назвав корупційною.

«Відсторонення від роботи відбулося майже відразу після інформування мною мера про непрофесіоналізм і недовіру працевлаштованим членам «його команди» через вчинені ними порушення фінансово-закупівельної дисципліни, оприлюднення фіктивних документів, непридатності до виконання завдань з розвитку підприємства, тиску та необхідності реагування. В таких діях вбачаю не тільки договірну політичну, але й корупційну складову», – написав керівник ЧТУ.

Петро Продан також розповів, що йому в мерії ставили задачі призначати керівниками лише людей Клічука і не допустити страйк працівників ЧТУ. Усі ці вказівки посадовець виконував, однак це не допомогло. Нині себе екскерівник називає громовідводом за всі невиконані обіцянки нової команди.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини