Очільниця міської освіти нав’язує школам послуги приватного центру своєї сестри

05.08.2021

Керівниця управління освіти пропонує освітянам 15% скидки у центрі сестри

Начальниця управління освіти чернівецької міської ради Ірина Ткачук на своїй фейсбук-сторінці нав’язує школам та освітянам послуги приватного центру, який належить її сестрі Мар’яні Кобелі.

«Шановні освітяни, педагоги і директори шкіл! У нас з вами є гарна можливість отримати грантове фінансування на соціальні проєкти! Якщо у вас є ідеї та задуми, які хочете втілити у своєму навчальному закладі, то такий шанс дає Центр розвитку “ЧАС ЗМІН” спільно з Британською радою в

Україні», – йдеться у дописі.

Як зазначає головна освітянка міста відібрані організації зможуть безоплатно пройти онлайн навчальну програму і лише тоді брати участь у конкурсах проєктів соціальної дії та отримувати фінансування на їх реалізацію від Британської ради. Водночас, вона зазначає, що при цьому усі отримають 15% знижку у центрі сестри.

 «Також усі організації,  відібрані у цьому конкурсі,  додатково стають партнерами Центру розвитку «ЧАС ЗМІН» та отримують знижку 15% на усі послуги, включно на навчання в Школі з написання грантових проєктів «ЧАС ЗМІН», – написала головна освітянка.

Коментарі
  • Конкретний конфлік інтересів. Протокол про корупцію. А цей “Час змін” конкретний розводняк на гроші.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини