Члени координаційного центру АТО отримують дорожчі земельні ділянки ніж інші учасники бойових дій

03.08.2021

До координаційного центру входить обмежене коло людей, рішення їх закриті, а очолює його кандидат в депутати від «Єдиної альтернативи» Сергій Унгурян

Наближені до координаційного центру АТО, це, до прикладу, кандидати в депутати від «Єдиної альтернативи», отримують земельні ділянки набагато краще ніж інші учасники АТО. Це не є правильним і справедливим. Про це на сесії міськради заявив депутат міської ради від фракції «Рідне місто» Василь Продан.

«Одні учасники АТО отримали на вулиці Лукіяновича, по суті, у більшості цих хлопців і немає можливості будуватися, і не можуть продати, бо це нічого не варте. Але хтось отримує земельні ділянки (на вулиці Гречаного, – прим.ред.), де можна дуже гарно продати. Я ж не за те щоб не давати, але давайте по черзі, а не по тому хто очолює координаційний центр і від якої партії йшов на вибори», – наголосив Василь Продан.

Вдова загиблого учасника АТО, депутатка від «Слуги народу», Оксана Зубжицька повідомила, що координаційний центр учасників АТО нікому не надає документів, щоб зрозуміти за яким принципом виділяються земельні ділянки поза чергою. Депутатка не змогла отримати такі документи навіть не зважаючи на те, що є членом даного координаційного центру і членом земельної комісії міськради.

«Земельні питання вирішують в більшості ті члени координаційного центру, які ще є з 2015 року. Тобто президент переобирається раз в 5 років, міський голова, а члени координаційного центру мають статус довічних. Окрім того порушується конституційні права кожного учасника АТО бути членом цього процесу і відповідно членом координаційного центру», – зазначила Оксана Зубжицька.

Депутати наголошували, що такі дії координаційного центру, ділять учасників бойових дій на своїх і чужих, що породжує конфліктні ситуації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини