Бачу серйозну загрозу місту через помилкові рішення нового керівництва, – головна архітекторка Чернівців

03.08.2021

Клічук пропонував головній архітекторці міста Наталії Хілько посаду інспектора з паркування

Конфлікт між головної архітекторкою міста Наталією Хілько та мером Чернівців Романом Клічуком набирає обертів. Минулого тижня Наталія Хілько написала допис в мережі фейсбук про те, що її усунули від виконання обов’язків внаслідок реорганізації, але на нову посаду у новоствореному підрозділі вже місяць не призначають.

Після цього Клічук вирішив звільнити Хілько. Цинізму ситуації додає, що звільнити чиновницю він намагається за те, що вона прогулює роботу, з якої він же її усунув ще місяць тому. Мер надіслав їй листа, в якому просить надати пояснення, щодо її відсутності на роботі.

Коментуючи цей лист Наталія Хілько зазначила, що бачить серйозну загрозу місту через помилкові рішення міської влади.

«Аналізуючи його (мера, – прим.ред.) вчинки по відношенню до мене, як простої мешканки міста та посадової особи, бачу серйозну загрозу місту через помилкові рішення нового керівництва», -написала Хілько.

Головна архітекторка міста розповіла, що Клічук пропонував їй посаду інспектора з паркування, але оскільки ця посада не є рівноцінною, вона продовжує вимагати призначення в новоутворений Департамент урбаністики та архітектури Чернівецької міської ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини