Депутати з антипрезидентської коаліції в облраді отримали «хлібні» посади (відео)

27.07.2021

Заступниками директорів обласних дитячих медичних установ призначили Любов Годнюк та Олександра Болтунова. З цих новин чернівчани дізналися 2 речі. По-перше, керівниками очікувано стали не лікарі, а депутати. По-друге: що у нових керівників медичних установ області немає профільної освіти. Народженням і лікуванням дітей тепер будуть займатися культпрацівники та продавці електротехніки. Про це в авторській програмі «Репліка» розповів телеведучий Святослав Вишинський.

За словами ведучого, за кадром залишилась обставина, що обидва депутати представляють антипрезидентську коаліцію в обласній раді.

«Ці призначення стали черговим свідченням того, що союз ОПЗЖ Медведчука, «Солідарності» Порошенка, партії мера Чернівців Романа Клічука «Єдина альтернатива» і тушок «Слуги народу» – насправді існує, укріплюється і готується до війни з президентом України. А оскільки війна війною, а обіди по розпорядку, політичним штикам уже сьогодні роздають хлібні посади», – зазначає Вишинський.

Телеведучий переконаний, що депутати не шукають простої роботи, а працюють керівниками, за хороші зарплати, і найголовніше – там, де є чим поживитись. Де більшість грошей проходить повз касу.

«Простіше кажучи, вони прийшли заробляти. І зароблятимуть вони на дітях. На житті і здоров’ї маленьких чернівчан», – підсумував Вишинський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини