Суд виправдав колишню начальницю відділу охорони культурної спадщини Олену Пушкову

06.07.2021

Колишню чиновницю звинувачували у хабарництві

Першотравневий районний суд виправдав колишню начальницю відділу охорони культурної спадщини Чернівецької міської ради Олену Пушкову, яка обвинувачувалась за ч.3 ст 368 Кримінального кодексу України (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою). Про це на своїй фейсбук-сторінці написала адвокат Алла Чабан.

«Приємно коли результат спільної роботи адвокатів, з Тетяною Українець, приносить відмінний результат. Сьогодні вироком Першотравневого районного суду була виправдана Олена Пушкова за ч.3 ст 368 КК України! Чергова перемога», – написала Алла Чабан.

Нагадаємо, що у червні 2017 року Олену Пушкову затримали за нібито отримання неправомірної вигоди за погодження паспорту на розміщення фасадної інформаційної вивіски ломбарду.

10 червня 2017 суд відсторонив Олену Пушкову від посади, а у вересні 2018 року її поновили, а суд тривав 4 роки.

Згодом, Олену Пушкову через реорганізацію звільнив Роман Клічук. З 1 червня 2021 року у Чернівцях створено управління охорони культурної спадщини, замість ліквідованого відділу охорони культурної спадщини. Пушкова з приводу рішення мера про звільнення звернулася із позовною заявою до суду, вважаючи його незаконним.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини