Рада підтримала в першому читанні законопроєкт, який збільшує податкове навантаження

02.07.2021

Екснардеп Оксана Продан закликає не допустити голосування за законопроєкт, який залізе в кишеню кожного українця

Верховна Рада прийняла за основу законопроєкт №5600 про внесення змін до Податкового кодексу та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень. Його підтримали 264 депутати.

Екснардеп та голова Всеукраїнського об’єднання малого та середнього бізнесу «Фортеця» Оксана Продан, на своїй фейсбук-сторінці, розкритикувала прийнятий у першому читанні законопроєкт, який, за її словами, залізе в кожну кишеню, родину, виробництво, а отже єднає всіх принаймні в тому, щоб його не допустити.

«Ввели ринок землі, де обіцяні кредити для фермерів? – в 5600 – збільшення плати за землю.

Заявили про підтримку інвесторів, де реальні кроки? – в 5600 – права податківців списувати кошти без суду та обмежувати виїзд за кордон.

Створили Раду сприяння малому бізнесу, де зменшення тиску на підприємців?, – в 5600 – введення обліку товарних запасів і знищення спрощеної системи.

Сформували Конгрес місцевого самоврядування, де рішення для громад? – в 5600  – вилучення з доходів місцевих бюджетів акцизу, біля 3 млрд. мінус з вулиць, шкіл, лікарень…

Задекларували початок боротьби з олігархами, де умови для конкуренції? – в 5600 – збільшення екологічного податку.

Обіцяли податок на виведений капітал, де зменшення зобов’язань? – в 5600 – заборона списувати збитки минулих періодів в повному обсязі.

Обіцяли доступне житло, іпотеку, де рішення? – в 5600 – введення ПДВ на житло, здорожчання нерухомості на 20% …

5600 залізе в кожну кишеню, родину, виробництво, а отже єднає всіх принаймні в тому, щоб його не допустити», – зазначила Оксана Продан.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини