Це вирок всій владі міста, – нардеп Олена Лис відреагувала на ініціативу чернівчан самотужки ремонтувати вулицю Кобилянської

24.06.2021

Нардеп здивована, що ремонтні роботи взявся виконувати не департамент міськради, а кінорежисер

Народний депутат від партії «Слуга народу» Олена Лис відреагувала на ініціативу відомого кінорежисера Сергія Скобуна, який разом з іншими чернівчанами взявся самотужки замінювати тротуарну плитку на вулиці Кобилянської. Нардеп здивована, що ремонтні роботи взявся виконувати не відповідний департамент, а кінорежисер. А, ще більше її вразило, що плитку для ремонтних робіт, з вулиці хтось вкрав.

«Це вирок всій владі міста, і попередній, і сьогоднішній. І земний уклін справжньому патріоту Чернівців та людині, яка насправді любить місто. Організатором ремонтних робіт на головній туристичній вулиці у Чернівцях став… кінорежисер Сергій Скобун. Не відповідний департамент, а кінорежисер.

Від цього радісно і гірко одночасно.  А ще гіркіше від того, що вчора вночі заготовлену плитку з вулиці … вкрали. Як кажуть в таких випадках, на місці працює оперативна група правоохоронців. Та чи допоможе вона повернути віру в чернівчан?», – зазначила Олена Лис у своєму дописі на фейсбук-сторінці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини