Богдан Ковалюк повідомив, що Буковина отримала 100 млн грн на реконструкцію аеропорту “Чернівці”

23.06.2021

Гроші на відновлення летовища виділив Уряд України

Буковина отримала 100 мільйонів гривень на реконструкцію Міжнародний аеропорт “Чернівці” імені Леоніда Каденюка. Гроші на відновлення летовища виділив Уряд України. Про це перший заступник голови Чернівецької обласної державної адміністрації Ковалюк Богдан

За його словами найперше реконструюватимуть злітно-посадкову смугу, а 100 мільйонів гривень – перший етап допомоги Уряду із запланованої на ремонт чернівецького аеропорту.

«Ми вже провели консультації із Державною авіаційною службою України щодо технічних завдань та нормативних вимог до ремонту смуги. Найближчим часом плануємо оголосити тендер на виконання робіт», – зазначив Богдан Ковалюк.

Нагадаємо, що нещодавно, за ініціативи голови ОДА Сергія Осачука та підтримки Офісу Президента, до Чернівців відкрили авіарейс з Києва від авіакомпанії «Windrose». Мінімальна вартість квитка становитиме 1000 гривень.

Раніше авіакомпанія «Мотор Січ», з якою домовлявся міський голова Роман Клічук, відмовилась від польотів у Чернівці. Чернівчани не користувались цим авіарейсом через вартість квитків від 2400 гривень в один бік.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини