Клічук оприлюднив відео в якому збрехав, що триває ремонт 40 чернівецьких вулиць

23.04.2021

У пресслужбі міськради спростували оприлюднену Клічуком інформацію про масштабний ремонт

Коли у місті не ремонтуються дороги, а наприкінці квітня і досі не оголошені тендери на їх ремонт, треба рятувати ситуацію гарними відеороликами в яких можна сказати, що все робиться. Саме по такому сценарію вирішив піти міський голова Роман Клічук та його команда.

Вчора на своїй фейсбук-сторінці Роман Клічук оприлюднив відеоролик про те, що нарешті, перед травнем, у Чернівцях таки запрацював асфальтний завод. Під час відео титрами писали наскільки все чудово у Чернівцях з ремонтом доріг. Мовляв, і 98 млн грн на ремонт виділили, і 45 тон асфальту на годину завод дає, і навіть, що вже розпочали ремонт понад 40 чернівецьких вулиць. Але реальність виявилася трохи іншою, а чернівчан вкотре, як і під час передвиборчої кампанії, намагаються ввести в оману за допомогою гарних роликів.

Ми поцікавились в пресслужбі міськради, на яких саме 40 вулицях міста робиться ремонт, і виявилось, що насправді, в розпал ремонтного сезону, в місті працює лише 3 бригади «МіськШеп».  Одна в Садгорі, та дві у центрі, але не уточнювали де саме. Таким чином у пресслужбі спростували оприлюднену Клічуком на відео інформацію. А список із 40 вулиць, це виявилось те, що за увесь рік планують відремонтувати у Чернівцях, і на них ще не оголошений тендер.

«Список – це вулиці на деяких будуть робити ремонт благоустрою, на інших оголошують тендер»,  повідомили в пресслужбі міськради.

Щоправда факт не готової проєктно-кошторисної документації, і не оголошених тендерів, не завадив Роману Клічуку відверто збрехати чернівчанам у своєму відео про те, що ремонт вже триває на понад 40 вулицях міста.

Згодом у пресслужбі міськради оприлюднили кілька фото ремонтних робіт в районі мосту через річку Прут, біля кільця Дріжджзаводу. Ми їх також публікуємо, для розуміння масштабності проведення ремонтних робіт у Чернівцях.

Коментарі
  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини