Батьку загиблого сьогодні на війні бійця, Клічук відмовив у наданні земельної ділянки

13.04.2021

У 2016 році ця сім’я також втратила сина на війні, його батько, два тижні тому, на сесії міськради просив ділянку під садівництво, однак партії більшості Клічука не проголосували

Страшна звістка сьогодні знову прийшла у родину Юрія Мамчія, – він втратив на війні другого сина. Перший син, Станіслав Мамчій, загинув в АТО у 2016 році, а сьогодні, внаслідок скинутих ворожим безпілотником гранат, загинув старший син Олексій Мамчій.

Два тижні тому Юрій Мамчій, виступав на сесії міськради. Як батько загиблого в АТО, він просив земельну ділянку під садівництво, яка гарантована йому по закону. Однак «Єдина Альтернатива» та партії з більшості Клічука цинічно відмовили в наданні цієї ділянки. Це питання ставили на голосування кілька разів на сесії міськради 25 березня, а потім й 31 березня, однак більшість Клічука, як і сам мер, не голосували і як наслідок, голосів для виділення ділянки не стало. Подейкують, що цю земельну ділянку планують передати впливовій у Чернівцях людині, і що його підприємство вже подало заявку на неї. Можливо з цим і пов’язане таке голосування партії мера.

Юрій Мамчій тоді покидаючи сесійну залу, крізь сльози, побажав депутатам більшості Клічука, які провалили кілька разів голосування, бути здоровими, багатими, і щоб їх діти були вдома.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини