Більшість Клічука у міськраді не проголосувала за виділення земельних ділянок сім’ям загиблих в АТО

25.03.2021

Рішення про надання земельних ділянок членам сімей загиблих в АТО, мало бути формальністю, адже раніше вже було перше позитивне рішення сесії, згідно якого родини отримали право на виготовлення та розробку проєктів щодо відведення земельних ділянок. Вони витратили на ці проєкти кошти та час, і коли мали отримати формальне друге рішення сесії, про надання у власність цих земельних ділянок, партії із більшості Романа Клічука не підтримали його та не проголосували. За це рішення проголосували лише 15 депутатів із партій «Народний контроль», «Слуга народу», «Команда Михайлішина» та «Рідне місто».

Депутат міськради та дружина загиблого в АТО Віктора Редькина Оксана Зубжицька, обурилась таким рішенням колег, та зазначила, що родини загиблих змушені будуть звернутися до суду.

«Відбулося голосування щодо надання земельних ділянок у власність саме членам сімей загиблих, на жаль, всім відмовили

Звичайно, що родини будуть звертатися до суду, і я впевнена, що судове рішення буде позитивне і саме на їх користь.

Сьогодні коли відкривали сесію був гімн, потім була хвилина мовчання. Усі депутати тримали руки на серці коли звучали слова «душу й тіло ми положим» за нашу свободу, я дуже здивована, що за цими словами не стоїть жодних дій, адже родини не були підтримані. Це для мене взагалі жахлива ситуація, я не знаю чому так сталося», – зазначила Оксана Зубжицька.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини