З будівлі Чернівецької облради викидали меблі з 4 поверху (відео)

23.03.2021

Голова облради призначив службову перевірку за результатами якої можуть прийняти кадрові рішення

Сьогодні депутат Чернівецької районної ради Артем Жук, на своїй фейсбук-сторінці, опублікував відео в якому з 4 поверху будівлі Чернівецької облради, у внутрішній господарчий дворик викидали меблі. У коментарях до допису чернівчани обурились способом утилізації старих меблів.

Як вдалося з’ясувати у приміщенні облради раніше відбувалася заміна старих меблів на нові. Старі меблі вже кілька місяців простоювали в коридорах і їх мали би винести раніше. За всі ці роботи відповідає завгосп приміщення Анатолій Федорук, який є керівником комунального підприємства облради «Дирекція з обслуговування майна спільної власності територіальний громад». Його підлеглі у такий спосіб вирішили зекономити час і викинули меблі з вікна, щоб зайвий раз не носити.

Голова облради Олексій Бойко, у коментарі журналісту «Чернівецького променя», повідомив, що за цим фактом проведуть службове розслідування та у разі виявлених порушень приймуть кадрові рішення.

«Зрозуміло, що ці меблі були списані, що майно ніхто не нищив, просто спосіб в який вони їх «виносили» мені не зовсім сподобався. Сказав провести службову перевірку, і якщо там виявляться порушники, хто це зробив, то відповідно зробити кадрові рішення, так не можна робити», – зазначив Олексій Бойко.

Меблі пропонували Чернівецькій районній раді, яка наразі немає ні свого приміщення, ні меблів, але вони від них відмовились.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини