Клічук забув про свої передвиборчі обіцянки. За три місяці він виконав лише 1 обіцянку із 117

17.03.2021

Всеукраїнський аналітичний портал «Слово і діло» проаналізував виконання обіцянок новообраними мерами українських обласних центрів.

Мер Чернівців Роман Клічук, який під час виборчої кампанії та вже на посаді міського голови дав 117 обіцянок, за рівнем відповідальності і виконання обіцяного опинився на передостанньому 19-му місці в Україні. Очільник Чернівців за 90 днів на посаді виконав лише 1 із 117 обіцянок і відповідно має у рейтингу 1% виконання обіцянок. Хоча єдине, що виконав мер, розвитку Чернівців також не стосується, мова йде про обіцянку покинути свій бізнес у разі перемоги на виборах.

Нижче Клічука за рівнем відповідальності серед мерів українських обласних центрів опинився лише мер Луцька, який наразі немає жодної виконаної обіцянки.

Очолює рейтинг, за версією порталу «Слово і діло», мер Хмельницького Олександр Симчишин, який має 79% виконання обіцянок, на другому місці міський голова Дніпра Борис Фіалатов, який виконав 67% з обіцяного, а замикає трійку очільник Чернігова Владислав Атрошенко – 66%.

Ознайомитись з повним переліком обіцянок Романа Клічука можна тут.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини