Володимир Бешлей: Ми «довго йшли» до сесійної зали завдяки плідній співпраці “ОПЗЖ”, “ЄС” та “Єдиної альтернативи”

25.02.2021

Депутат на сесії міськради звинуватив коаліцію «ОПЗЖ», «ЄС» та «Єдиної альтернативи» у блокуванні роботи Чернівецької ТВК

Після того як десять депутатів партій «Рідне місто» та «Команда Михайлішина» прийняли присягу та приступили до роботи, Роман Клічук зазначив, що депутати «довго йшли до сесійної зали».

На цю репліку мера відповів депутат партії «Рідне місто» Володимир Бешлей, який зазначив, що депутати «довго йшли» до сесійної зали саме завдяки плідній співпраці “ОПЗЖ”, “Європейської солідарності” та “Єдиної альтернативи”, які всіляко блокували засідання ТВК.

«Коли нам вручали посвідчення, міський голова з трибуни заявив, що дуже довго ми, як депутати міської ради, які обрані територіальною громадою, йшли до сесійної зали. Хочу нагадати, що ми «довго йшли» якраз завдяки плідній співпраці “ОПЗЖ”, “Європейської солідарності” і “Єдиної альтернативи”, які всіляко блокували засідання ТВК, обмежувалися наші законні права, і здійснювалися заходи, які протидіяли нашій законній депутатській діяльності», – зазначив Володимир Бешлей

Раніше ми неодноразово оприлюднювали докази співпраці «ОПЗЖ», «ЄС» та «Єдиної альтернативи» щодо цілеспрямованого блокування роботи Чернівецької ТВК. Зокрема наші журналісти фіксували переписку заступниці голови ТВК аід «ОПЗЖ» Ірини Микичук та голови обласної організації «Єдиної альтернативи» Володимира Мороза, в якій Мороз керував представницею «ОПЗЖ» і вказував як зривати засідання ТВК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини