Секретарка Марина Кирилюк не стала спростовувати співпрацю «Єдиної альтернативи» та «ОПЗЖ»

09.02.2021

Чиновниця ухилилася від відповіді у прямому ефірі

Останнім часом співпраця у Чернівцях партії «Єдина альтернатива» з проросійською партією «Опозиційна платформа «За життя» вже перестала бути тайною і виходить вже у відкриту площину. Спочатку «Єдина альтернатива» разом з ОПЗЖ створила коаліцію в Чернівецькій облраді, а згодом проголосувала за кандидатуру на голову ради, яку Роману Клічуку запропонував Михайло Папієв. Продовжилася співпраця під час блокування у ТВК реєстрації десяти депутатів від партій «Команда Михайлішина» та «Рідне місто». Більше того, журналістам вдалося сфотографувати переписку заступниці голови ТВК від «ОПЗЖ» Ірини Микичук та голови обласного осередку «Єдиної Альтернативи» Володимира Мороза, який керував діями ТВК.

Днями в пярмому ефірі на телеканалі Чернівців, секретарка міськради та представниця «Єдиної альтернативи» Марина Кирилюк, ухилилилася від питання журналістки, чи співпрацює «Єдина Альтернатива» з «ОПЗЖ» у Чернівцях.

Марина Кирилюк не стала спростовувати спільну роботу з проросійською силою, адже доказів співпраці є достатньо. Натомість чиновниця відповідаючи на запитання почала для чогось розповідати про можливість звернутися до суду, якщо комусь не подобається їх співпраця з «ОПЗЖ».

«На даний момент ми працюємо в демократичній країні з чіткими законами, якщо щось комусь не подобається, або є якісь порушення, то вони або пишуть заяву в поліцію або подають в суд. Всі громадяни України живуть в законодавчій площині і всі суперечки ми маємо вирішувати в законодавчій площині. Суд на то він і суд для того щоб подавати кінцеве рішення щодо тої сторони яка кінцево є права», – заявила Марина Кирилюк відповідаючи на питання журналістки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини