Роман Клічук провалив екзамен першим снігом: транспортний колапс та відсутність громадського транспорту

08.02.2021

Влада виявилася не готовою до снігопадів у лютому

Снігопади цієї зими для Чернівців велика рідкість, тож здавалося можна було до лютого підготуватися і привести техніку у стан готовності. Але вже перший снігопад показав безпорадність нової чернівецької влади. Хоча сніг випав ще у суботу, і в неділю вже опади були незначними, прибрати місто навіть до понеділка, комунальним службам так і не вдалося. Тож сьогодні зранку у місті були значні затори, а чернівчани скаржилися на те, що не могли добратися на роботу вчасно через перебої у роботі громадського транспорту.

У міській раді запевнили, що проблема з громадським транспортом тимчасова через поломку одразу кількох тролейбусів та автобусів, і що ввечері громадський транспорт буде курсувати вже у звичному режимі.

Однак сьогодні ввечері ситуація знову повторилася. Сотні чернівчан у мороз годинами чекали на маршрутки та тролейбуси на зупинках громадського транспорту. А рух у місті ускладнений, особливо на другорядних вулицях і у міжбудинкових проїздах, де сніг ніхто і не прибирав.

Як потрібно прибирати сніг і своїм прикладом закликати містян показав днями мер Львову Андрій Садовий, який особисто взяв лопату до рук і пішов прибирати сніг. Відповідну світлину на своїй фейсбук сторінці розмістила депутат Чернівецької районної ради від «Європейської солідарності» Ольга Кобевко.

«Допоки ми в мороз і вітер, стоїмо годинами на зупинках, поки стрибаємо через кучугури брудного снігу біля бордюрів, поки відкидаємо самі сніг біля під’їздів, і продовжуємо жити в Мордорі… мер Львова допомагає сам…», – написала Ольга Кобевко.

Чернівчани ж у соцмережах скаржаться, що багато районів міста так і не змогли прибрати за сьогодні.

Alexandr Petrushko: Роша від фільмобази до Ковельської не прибрані оцінка меру та комунальникам 0

Иван Гордий: Заньковецької,центр міста, за два дні ні разу не почистили… торгаші рулять..

Милена Лена: Садова не прибрана, зупинка автобусів на Садовій просто каша під ногами.

Іра Жук: Прибирають місто на погану трієчку, особливо зупинки громадського транспорту! То жах, що на зупинках!!!

Роман Курилюк: Таких не прочищених доріг давно не пам’ятаю !!!(((

Таня Ельчин: Честно? С утра ещё так себе, но с обеда в городе просто транспортный коллапс! А и ещё, моя сотрудница после часового стояния на остановке с детьми просто вернулась домой, дети в школу не попали, проблема-транспорт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини