На Клічука подали до суду та вимагають скасувати незаконне рішення

08.02.2021

Колишній заступник міського голови оскаржує своє звільнення в суді

Колишній заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександр Паскар звернувся до суду з вимогою скасувати рішення Чернівецького міського голови Романа Клічука про його звільнення. Відповідну Про це йдеться в ухвалі Чернівецького окружного адміністративного суду про відкриття загального провадження в адміністративній справі.

Ексзаступник Олексія Каспрука Олександр Паскар просить суд визнати протиправним та скасувати рішення 1 сесії Чернівецької міської ради про своє звільнення . Визнати протиправним та скасувати розпорядження Чернівецького міського голови Романа Клічука від 23.12.2020 року, яким припинено його роботу в Чернівецькій міській раді на посаді заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради. Поновити його на службі в Чернівецькій міській раді на посаді заступника та стягнути середній заробіток за час вимушеного прогулу за період з 24 грудня 2020 року по день прийняття рішення суду по суті заявлених позовних вимог.

Ухвалою Чернівецького окружного адміністративного суду відкрито спрощене позовне провадження у даній справі. Підготовче засідання по справі відбудеться 15 лютого.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини